f movies Merry Christmas Images download in hd free

Sortegem entrades per fer de petits arquitectes al CaixaForum Tarragona

Sorteig obert fins les 12h del 12/04/19

Quiric en acció - Foto: CaixaForum

El Quiric, un ordinador ben divertit, convida als més menuts de casa (3 a 6 anys) a experimentar amb les formes geomètriques bàsiques com el quadrat, el triangle i el cercle.

Us heu fixat en l’entorn? Sabreu trobar on s’amaguen els cercles, els triangles i els quadrats a l’edifici? A què s’assemblen les finestres? I sabríeu construir un coet amb aquestes formes? Potser el Quiric el pot fer enlairar!

Si voleu fer de petits arquitectes descobrint les formes de la mà d’en Quiric i un educador al CaixaForum de Tarragona aquesta Setmana Santa, tenim 4 entrades per a que dues famílies puguin gaudir del taller el dimarts 16 o dimecres 17 d’abril, a les 17.30h.

Com participar al sorteig?Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors i ens heu de deixar un comentari indicant quin dels dos dies (dimarts 16 o dimecres 17 d’abril, a les 17.30h) us agradaria anar al CaixaForum. Participaran al sorteig totes aquelles persones que ens deixin un comentari abans de les 12h del divendres 12 d’abril de 2019. Publicarem el nom del guanyador el mateix divendres en aquest post.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.