Àrea de pícnic del Llorito a Tarragona

Tarragona, Tarragonès

Si busqueu una bona zona on fer una barbacoa a prop de Tarragona, apropeu-vos a l’àrea de pícnic del Llorito.

Al costat del santuari del Llorito i amb unes visites sobre la ciutat, trobareu una zona d’esbarjo amb 25 taules, 10 barbacoes, fonts i lavabos.

El parc es troba al bell mig de les rutes que conformen l’Anella Verda de Tarragona. Un dels senders us porta cap a les Coves del Llorito. Tot i que ara estan una mica abandonades, tenen el seu interès perquè es creu  que foren zones d’extracció de pedres dels romans. A més durant la  guerra civil es van fer servir com refugi antiaeri.

Mentre els adults prepareu una paella, una barbacoa o una calçotada en temporada, els nens podran gaudir de la zona de jocs equipada amb un rocòdrom, castells, gronxadors i fins i tot una tirolina.

L’espai disposa també d’un petit bar on adquirir begudes i llenya.

Una manera diferent de dinar en família!

Com arribar-hi:
Per arribar al Parc del Llorito, heu d’agafar la sortida de “Platges i Camp del Nàstic” a l’A7, ubicada entre el km 1167 i 1168. En arribar a la rotonda que passa per dalt de la A7, heu de seguir les indicacions cap el Santuari del Llorito. Des de la sortida de l’A7 són aproximadament 2km fins el parc del Llorito. Pocs metres abans d’arribar al santuari, trobareu a mà dreta un desviament cap a l’àrea de pícnic i l’aparcament.

Us agradarà si busqueu un lloc on passar tot el dia amb els nens gaudint d’una gran zona ludicoesportiva i amb moltes possibilitats de fer un tomb sense allunyar-vos massa de la ciutat.

Parc infantil del llorito amb el santuari de fons - Foto: YouMekids
Parc infantil al Parc del llorito - Foto. YouMeKids
Zona de pícnic amb barbacoes al fons - foto: YouMeKids
Rocòdrom al Parc del Llorito - foto. YouMeKids
Trenet - Foto. YouMeKids
Parc infantil dels menuts - Foto: YouMeKids
Zona de gronxadors al parc del llorito - foto: YouMeKids
Coves del Llorito - foto: Espeleobloc

Serveis:

Més informació:
Parc del Llorito
Santuari de Loreto S/N, Tarragona
Tel: 645 427 088
e-mail: parcdelllorito@gmail.com
Horaris: Obert tots els dies de 9:00 a 21:00. A partir del 15/06 fins el 15/09 de 9:00 a 22:00.
Preu: La utilització de la zona de pícnic té un cost de 8€ per taula (amb capacitat per a 14-16 adults)
i 12€ en cas de es vulgui llogar la taula i una barbacoa. La llenya té un cost de 4€.
L’aparcament és gratuït.

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

1 Comentari de Àrea de pícnic del Llorito a Tarragona

  1. tio que te “atiende” por decirlo de alguna manera parece que venga de una discoteca de mala muerte con la resaca de haberse metido un par de rallas pensando que está en un after,cuando en realidad está en un sitio donde vamos familias a las que nos gusta que nos atiendan normal y corriente,no como en un bar de mala muerte y sin respeto hacia los demás.
    Os gustaría que os tiraran el cambio de una compra como si fueran bolas de petancas? Pues eso…
    Por no hablar de los niñatos porreros que no respetan ni que tengas a tu hijo jugando y que tenga que estar tragándose el puñetero humo del porro que se fuma. Pues eso un sitio para “volver”

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*