f movies Merry Christmas Images download in hd free

Qui som

Equip YouMeKids

equip youmekids

L’equip de YouMeKids el conformem Barbara, Rafael, Queralt i Rafel, una família inquieta i amb ganes de conèixer tot el que ens envolta.

Barbara (Flandes, 1977) és historiadora de l’Art i gestora cultural. Està convençuda que cada experiència que vivim ens enriqueix. Explorar, tocar, viatjar, sentir… és la millor herència que pot deixar als seus fills.

Rafael (Barcelona, 1976) és periodista. Li agrada estar al cas del que passa en aquest món, entendre-ho i explicar-ho. Quan se li fica una cosa al cap, mai en té prou. Com tants dels que els agradava el grunge, ara s’ha passat a l’indie folk.

Rafel (Barcelona, 2004) li agrada llegir llibres i escriure contes, però també suar la samarreta en un partit de bàsquet, muntar i programar robots o jugar a un bon joc de taula.

Queralt (Barcelona, 2006) no es cansa d’experimentar a la cuina i fer tot tipus de manualitats. Si hi ha treballs de bricolatge, s’apunta ràpid.

L’equip el completa la nostra gosseta Lluna, una schnauzer miniatura incansable i molt juganera que ens acompanya en les nostres aventures.

Amb YouMeKids volem compartir amb vosaltres les nostres il·lusions i vivències, tal com ja ho hem fet amb ExploraTgn.cat i la col·lecció de guies Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic.

Col·laboradors

En aquesta aventura ens acompanya tot un seguit de gent compromesa amb el seu entorn, amb ganes de compartir els seus projectes i experiències.

Montse Marede3Montse Zaragoza
Educadora social, psicopedagoga, mare de 3 fills i creadora del blog Marede3. Li agrada llegir, no parar d’aprendre i desaprendre amb la seva canalla, passejar, fer excursions, el ganxet, la mitja, les NNTT, veure que la teoria i la pràctica no es donen la mà i que tot està per descobrir.

Montserrat LópezMontserrat lopez fam
Química de professió i mare de dos fills. És molt curiosa i li apassiona descobrir el món que hi ha darrera de cada petita cosa o activitat amb les que es creua. Li agrada gaudir en família, de les tradicions del nostre poble i país. Gaudeix viatjant, tenint l’oportunitat de conèixer nous indrets i costums.

 

 

 

"En castellà: Castellà"