Sortegem entrades per veure titelles a Tarragona

Sorteig obert fins el divendres 8/03/2019 a les 12h

De vegades les aparences enganyen! Això és el que els nens i nenes descobriran a l’espectacle de titelles ‘A taula!’ on un ogre i un nen es fan amics.

I és que quan un bon dia un nen famolenc en busca d’aixopluc pica a la porta de la casa de l’ogre, mai s’hauria imaginat que acabaria trobant un bon amic. Perquè els ogres solen ser ferotges, oi? Però aquest nen, sense prejudicis acabarà conquerint el cor d’aquest ésser monstruós i neix una bonica amistat.

A banda del missatge, aquest espectacle que es pot veure al Teatre Magatzem de Tarragona aquest diumenge 10 de març de 2019 a les 12h, està ple de sorpreses. Davant dels ulls incrèduls dels petits, l’escenografia pren vida. La xemeneia, la nevera i fins i tot el forn canten.

Si teniu fills i filles majors de 5 anys, podeu participar al sorteig per emportar-vos 4 entrades per gaudir d’aquest espectacle en honor a l’amistat.

Com participar al sorteig?Per entrar al sorteig només cal que sigueu subscriptors i ens deixeu un comentari sota aquest post abans de les 12h del divendres 8 de març de 2019. A més de notificar al guanyador per correu electrònic, publicarem el vostre nom en aquest mateix post el mateix divendres 08/03/19 a mig dia.

La guanyadora és Rosa Gonzalo.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

11 Comentaris Sortegem entrades per veure titelles a Tarragona

  1. M’encantaria donar aquesta sorpresa als meus petits de la casa i poder passar una estona divertida!

  2. Quina iniciativa mes maca. Ens encanta el teatre Magatzem i les titelles aixi que seria genial poder anar-hi.
    Gracies YMK pel sorteig!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*