Sortegem entrades per veure Top Màgic a Barcelona

Sorteig obert fins el 2/12/2018 a les 24h

El Mag Hausson a Top Màgic - Foto: Mag Hausson

Si sou dels que us agrada deixar-vos sorprendre per la màgia, teniu una cita aquest desembre de 2018 a l’Escenari Joan Brossa de Barcelona.

I és que Hausson, un dels mags més guardonats (entre d’altres amb el Premi Nacional de Cultura 2018), us porta el Top 10 de la Màgia en un espectacle que combina màgia de saló, manipulació, metal·lisme, prediccions i alguna que altra sorpresa més….

A Top Màgic, Hausson es converteix en sommelier per a fer aparèixer nou ampolles de vi, memoritza en 10 segons tota una baralla de cartes, fa que tot el públic es converteixi  en mag o endevina el que 12 espectadors pensen. A més gràcies al “joc de mans del dia”, un número especial que canviarà cada funció, l’espectacle serà diferent cada dia.

I com que s’apropa les màgiques dates de Nadal, hem pensat que podríem convidar a una família (2 adults i màxim 3 nens) a veure una de les prèvies de l’espectacle previstes pel 7, 8, 9 i 11 de desembre de 2018 (divendres i dimarts a les 20h30 i dissabte i diumenge a les 19h). Si teniu nens majors de 5 anys que voleu sorprendre, no deixeu passar aquesta oportunitat!

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar unes paraules màgiques sota aquest post abans de les 24h del diumenge 2 de desembre de 2018. A més de notificar al guanyador per correu electrònic, publicarem el vostre nom en aquest mateix post el dilluns 3/12/2018.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

19 Comentaris Sortegem entrades per veure Top Màgic a Barcelona

  1. Muchas gracias por la oportunidad de participar en actividades familiares que tanta falta hacen cuando los peques ya no lo son tanto…

  2. Ta-ta-tatxan, taxan!! Comença l’espectacle! Gràcies per aquest sorteig! Les nostres paraules màgiques són i seran sempre: per favor i gràcies 😊

  3. Ens encantaria viure un dia de magia tots 4. A veure si la magia ens acompanya i tenim sort!!!

  4. Bona tarda,

    Abracadabra pota de cabra… i el guanyador és… l’Albert! Enhorabona! Esperem que gaudiu molt. Rebràs un mail amb més info!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*