f movies Merry Christmas Images download in hd free

Aventurers a La Foradada de Cantonigròs

CANTONIGRÒS, OSONA (BARCELONA)

La Laia sota la cascada de la Foradada a Cantonigròs - Foto: Descubre con Laia

Descoberta  d’un racò amagat amb un espectacular salt d’aigua a Cantonigròs!

La família de la Laia ha viscut una aventura en majúscules de camí a la Foradada de Cantonigròs. Han volgut compartir la seva experiència com a aventures amb nosaltres.

Aventurers - Laia

Els aventurers

Som en Pepe, la Mónica i la Laia (7 anys). La Laia és una nena molt extravertida a la que li encanta descobrir coses, i els pares ajudem a que així sigui. Junts anem a descobrir coses interessants, llocs per visitar i activitats per fer en la família. Fem vídeos per compartir l’experiència amb la resta de famílies.

La proposta de la Laia:

Us presentem una excursió a la Foradada de Cantonigròs, un raconet molt màgic a la comarca d’Osona. La Foradada, és un amagatall a la muntanya. Mireu què bé s’ho passen tot i la boira.

En ruta:

Aparquem al poble, i es tracta de baixar pel camí assenyalat durant uns 20 minutets, fins arribar a un salt d’aigua amb una roca amb un enorme forat. Si travessem el rierol, i fem la volta a la roca, podem endinsar-nos per sota del salt d’aigua.

La temporada després de pluges, es espectacular. Un cop visitat el lloc, toca pujar… es una pujada costosa, però que poc a poc s’arriba.

I ja que esteu per la zona, aprofiteu per visitar Rupit, un poble emblemàtic amb un encant rústic i un pont penjant fantàstic.


Dades de la ruta:

Descripció exacta de la ruta aquí
Edat recomanada: +4 anys
Tipus: Lineal
Durada: aprox. 1,5h (anada i tornada)
Distància: aprox. 2,2 km (inclou anada i tornada)
Desnivell: 150m (pujada), -150m (baixada)
Recomanacions: Eviteu les hores de molta insolació; la primera part de la ruta fins arribar al sender és al descobert. S’ha de portar suficient aigua per tota la ruta, ja que no hi ha cap font d’aigua. Un cop a la Foradada estigueu pendent dels nens ja que tota la zona està humida i poden relliscar

"En castellà: Castellà"

Sobre Aventurers 10 Articles
Famílies intrèpides i aventureres que han acceptat el “Repte Aventurer”. El repte envia a la família guanyadora a descobrir el territori per nosaltres.
Contacte: YouTube