f movies Merry Christmas Images download in hd free

Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic

Col·lecció 'Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic'. - Foto: YouMeKids

Us atreviu a endinsar-vos a l’interior d’un volcà adormit, seguir les passes d’antics contrabandistes per cales amagades o anar a la recerca de follets a un bosc encantat?

Si sou dels que us agraden els reptes, les guies d’Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic (Cossetània) us aniran a mida. Cadascuna de les sis guies publicades (Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, la Catalunya Central, l’Alt Ter, la Costa Brava, l’Alt Pirineu i la Vall d’Aran) està plena de petites aventures per viure en família repartides en 12 itineraris per fer a peu i en BTT. Les rutes es classifiquen segons l’edat: a partir de 2 anys, 4 anys, 6 anys, 8 anys i 10 anys. Tots els itineraris proposats tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.

Les guies són fruit de les vivències dels autors, un pare i una mare que, acompanyats dels seus dos fills, han anat acumulant experiències que ara comparteixen en les pàgines de les guies. Aquest toc es nota en la descripció del “Què trobareu” de cada itinerari, ple d’històries i curiositats per engrescar als nens abans de sortir de casa. A banda, hi ha una descripció molt detallada del recorregut amb un mapa fàcil d’entendre i un breu resum de com arribar al punt d’inici de la ruta, perquè ningú es perdi abans de començar l’aventura!

Us agradarà si busqueu una guia d’excursions per fer amb nens a partir de 2 anys, plena de petits reptes per superar en família. Des d’enfilar-vos als merlets d’un castell medieval fins a anar a la recerca d’un gorg embruixat.

Excursions amb nens pel Camp de Tarragona
Camp de tarragonaNo cal ser un expert excursionista per fer un cim, creuar un pont penjat o endinsar-se sota terra i gaudir d’unes propostes plenes de contrastos, aventura i emocions intenses.

Rutes per l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès.

Autors: Barbara Vastenavond i Rafel Servent
ISBN: 978-84-15456-33-9
Data segona edició: Juliol del 2015
Compra a Amazon

Excursions amb nens per les Terres de l’EbreTerres ebre

Amb aquest llibre podreu posar-vos en la pell d’un brigadista internacional en una trinxera de la Batalla de l’Ebre, resseguir les passes dels antics sirgadors que estiraven dels llaguts carregats de mercaderies Ebre amunt, endinsar-vos en bicicleta, llanterna en mà, en túnels excavats enmig de la muntanya o descobrir pintades fetes fa desenes de milers d’anys pels caçadors del Paleolític.

Rutes pel Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

Autors: Barbara Vastenavond i Rafel Servent
ISBN: 978-84-9034-146-9
Data primera edició: Maig del 2013
Compra a Amazon

Excursions amb nens per la Catalunya CentralCatalunya central

Amb aquest llibre podreu passejar per prats subalpins enmig de vaques i ramats d’ovelles, agafar llanterna i bicicleta per entrar, muntanya endins, en antigues vies de tren per al transport de fusta del bosc, travessar passeres i ponts penjats sobre rius vermellosos, veure com neix un riu de la muntanya o enfilar-vos dalt d’una roca per admirar un falcó solitari.

Rutes pel Bages, el Solsonès i el Berguedà.

Autors: Barbara Vastenavond i Rafel Servent
ISBN: 978-84-9034-234-3
Data primera edició: Maig del 2014
Compra a Amazon

Excursions amb nens per la Costa Brava i les comarques d’interior de GironaCosta Brava

Amb aquest llibre podreu seguir les passes d’antics contrabandistes per cales amagades, enfilar-vos als merlets d’un castell medieval per contemplar el mar on navegaven vaixells pirates, endinsar-vos a l’interior d’un volcà adormit, anar a la recerca de palaus de fades en un bosc encantat o escoltar el cant de les granotes mentre pedaleu enmig d’aiguamolls plens d’aus.

Rutes per l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’Estany, la Selva, el Baix Empordà i el Gironès

ISBN: 978-84-9034-320-3
Data primera edició: Maig del 2015
Compra a Amazon

Excursions amb nens per l’Alt TerAlt ter

Amb aquest llibre podreu pedalar fins al gorg embruixat de Malatosca seguint l’antiga ruta del ferro i el carbó, anar a la recerca dels follets al bosc encantat del Sitjar, seguir els passos dels romans a la Via Annia, grimpar fins a l’ermita de Sant Antoni per gaudir de les panoràmiques sobre la vall de Camprodon, rastrejar els animalons als prats que porten cap al Puigmal o seure a la cadira des d’on el general carlí Josep Galceran observava les seves tropes (i les de l’enemic) a la vall de Merlès.

Rutes per Osona i el Ripollès.

Autors: Barbara Vastenavond i Rafel Servent
ISBN: 978-84-9034-320-3
Data primera edició: Maig del 2015
Compra a Amazon

Excursions amb nens per l’Alt Pirineu i Aranalt pirineu

Amb aquest llibre podreu amagar-vos en les trinxeres i búnquers de la Línia Pirineus, endinsar-vos als túnels d’un antic carrilet a la Vall Fosca, pujar fins al salt d’aigua més emblemàtic de la Vall d’Aran, encisar-vos amb estanys d’alta muntanya o passejar per prats on hi pasturen vaques i cavalls.

Rutes per l’Alta Ribagorça, Alt Urgell, Baixa Cerdanya, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Vall d’Aran.

Autors: Barbara Vastenavond i Rafel Servent
ISBN: 978-84-9034-607-5
Data primera edició: Maig del 2017
Compra a Amazon

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.