Sortegem 4 entrades per `Là où j’habite’ al Metropol (2-5 anys)

Sorteig obert fins el 16/11/2016 a les 12h

Trobar espectacles que enganxin als més petitons de casa de 0 a 5 anys sembla complicat, oi?

Doncs, la gent del Festival més petit de tots  ens ho posa més fàcil. Durant tot el mes de novembre programen a diferents llocs de Catalunya una mostra d’espectacles i experiències pensades per als més petits, amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i tot es viu molt intensament.

Si teniu nens menuts entre 2 i 5 anys convidem a una família (2 adults + 2 nens) a viure una experiència fantàstica al Teatre Metropol de Tarragona el dissabte 19 de novembre de 2016 (sessió de les 17h). Amb peces de cartró, blocs de fusta, draps i llanternes l’espectacle Là où j’habite explora els límits i els camins entre el “jo” i “l’altre” tot jugant, cantant i ballant. Els petits espectadors estan convidats a gaudir d’un espectacle ple d’imaginació i sensibilitat!

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del dimecres 16 novembre 2016 indicant l’edat dels vostres fills. A més de notificar al guanyador per correu electrònic, publicarem el vostre nom en aquest mateix post el 16/11/2016.

La guanyadora és Carol Baiges.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

20 Comentaris Sortegem 4 entrades per `Là où j’habite’ al Metropol (2-5 anys)

 1. M’encantaria poder anar amb els meus fills a veure aquest espectacle! Té molt bona pinta! El Bernat té 4 anys i el Dídac, 3.

 2. M’agradaria molt poder anar a veure aquest espectacle amb el meu fill, ha de ser molt xulo i he sentit a parlar molt be d’aquesta companyia.
  El Genís té 3 anys, la sessió ens es igual pero si pogués ser millor la de les 12:00.
  A veure si tenim sort, ja que aqui a Tarragona no fan masses espectacles pels peques de la casa

 3. Com ens agradaria anar-hi amb la Violant (3 anyets), ens heu llegit el pensament! Seria un pla ideal per dissabte, la sessió ens és igual quina, les dues ens van bé. Molta sort!

 4. Estriem encantats…..ens aniria millor la sesió de les 17….i tenim un petit de 4…i un gran de 8 que estaria encantat d’acompanyar-nos

 5. M’agradaria molt anar-hi ara que el petit de la casa comença a seguir espectacles d’aquest tipus!

 6. Ens encanta anar al teatre i ens faria molta ilusió anarhi. Som 4, 2 adults, 1nena de 5 anys i 1 nen de 9 anys. La sessió ens es indiferent. A veure si tenim sort!

 7. Hola, ja fa temps que os coneixem i ens encantaria a anar al teatre en família. Així que dono sort a tots els que hi participem en aquest esdeveniment i os coneixem.

 8. Bon dia!
  El Dídac te 18 mesos i ens agradaria participar en el sorteig. L’altre infant seria un amic seu.

 9. eL mario té 5 anysi li encanta el teatre, a l’escola en fa i li encantaria poder anar a vaure aquesta obra tan divertida!

 10. M’encanta el Metropol i seria el primer espectacle que hi veuriem amb la Maria (2 anys). A veure si ens toca i podem gaudir de l’espectacle que pinta molt bé.

 11. Ens encantaria poder anar-hi, i poder disfrutar d’un espectacle per als més petits de la casa i a méa en francès, per acostumar l’oïda a altres fonemes.
  Voldriem anar amb en Pol que aviat farà 4 anys, amb l’Aleix de 9 i la Mònica de 14, que de ben segur disfrutaran amb el germà petit.

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*