Manualitat de tardor: mussols fets amb pinyes

Mussol fet amb pinya
Un mussol fet amb una pinya, un element molt bufó per decorar la casa a la tardor - foto: YouMeKids

Manualitat senzilla per fer amb nens per convertir una pinya en un mussol com a element decoratiu

Arriba la tardor i les fulles i pinyes cauen dels arbres. Què en penseu d’aprofitar aquest material per fer un mussol ben bufó?

Aquesta au d’ulls enormes i bec singular dóna molt de joc. Només us cal un neteja pipes i feltre per transformar la pinya en un rapinyaire nocturn per decorar casa vostra.

Materials
1 trosset de feltre blanc de 7,5 cm x 8,5 cm
1 trosset de feltre blau de 6 cm x 7 cm
1 trosset de feltre negre de 3 cm x 2,5 cm
1 trosset de feltre groc de 3 cm x 2,5 cm
1 neteja pipes de color marró
1 pinya
Plantilla Mussol fet amb pinya
Pegament de silicona

Instruccions
Agafeu la plantilla del mussol i retalleu totes les peces. Poseu les peces sobre el feltre i repasseu al seu voltant amb un llapis.
– El feltre blanc servei per fer les ales i la rodona més gran dels ulls
– El feltre blau per fer les celles, la rodona mitjana dels ulls i les taques petites de les plomes
– El feltre negre per fer la nineta dels ulls
– El feltre groc per fer el bec

Quan tingueu les formes dibuixades sobre el feltre, retalleu-les. Seguidament muntarem sobre un cartró la part dels ulls, celles i bec. Enganxarem les peces entre si amb pegament de silicona.

Ara és el torn de les ales. A cada ala li enganxarem les tres taques blaves.

Mentre s’eixuguen les parts, farem les potes del mussol amb el neteja pipes. Agafem el filferro i el dobleguem en forma de U de tal forma que just sobresurti una mica per sota de la pinya. Retalleu la part sobrant, assegurant-vos que en els extrems pugueu fer un llaç. Ara retalleu dos trossets petits de filferro per fer les ungles del mussol. Doblegueu-lo també en forma d’U i passeu-los pel llaç convertint cada extrem en una espècie de trident. Enganxeu les potes a la part de sota de la pinya amb silicona de tal forma que la pinya quedi recta.

Ara que ja tenim el cos del mussol enllestit, cal enganxar-li les ales als costats. Posteriorment  enganxarem la peça dels ulls, bec i celles. I ja tindreu un element molt bufó per decorar casa vostra aquesta tardor!

"En castellà: Castellà"

Sobre Queralt Servent Vastenavond 23 Articles
M'encanten els animals, i la meva gossa Lluna la que més. M'agrada la música surf, tocar la guitarra, experimentar a la cuina i fer tota mena de manualitats. Si hi ha feines de bricolatge, m'hi apunto ràpid. Sóc de bàsquet i m'ho passo molt bé amb les mates.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*