f movies Merry Christmas Images download in hd free

Disfressa de pingüí amb bossa de brossa

Disfressa de pingüí - Foto: YouMeKids

Què en penseu de fer una disfressa bufona de pingüí amb una bossa de brossa i materials que tingueu per casa?

Us proposem gaudir del Carnestoltes ja des d’abans de sortir de casa per anar a la rua dissenyant la vostra pròpia disfressa.  Mireu com una bossa de brossa negra es converteix en un pingüí ben divertit fent servir només paper de color taronja i blanc. És una manualitat ràpida de fer que no requereix gaire destresa i amb un resultat molt xulo.

Preparats per fer la vostra disfressa de forma artesanal?

Materials:
1 cartolina negra A3
1 full A3 blanc
2 fulls A4 de color taronja (o colors, retoladors o plastideco de color taronja)
1 bossa de brossa negra
Plantilla pingüí – clica aquí
Tisores, llapis, regla, grapadora i cola blanca

Instruccions:

Cos del pingüí:
Per fer la base del cos del pingüí, agafeu la bossa de brossa negra i dibuixeu 3 semi-cercles per fer els forats per on passarà el cap i els braços del nen. Agafeu les tisores i retalleu els forats.
Per fer la panxa blanca del pingüí, dibuixeu un oval gran al full A3. Una vegada retallat, enganxeu-lo amb cola blanca de forma centrada a la bossa.
Per fer les potes del pingüí, agafeu la plantilla de les potes i calqueu la forma al full A4 de color taronja. Quan hageu dibuixat les 2 potes, retalleu-les i grapeu-les a la part de sota de la bossa. Ara ja tenim el cos del pingüí acabat!

Cap del pingüí:
Per fer el cap del pingüí, agafeu la cartolina negra A3 i retalleu una cinta de 7 cm d’ample.
Per fer el bec i els ulls necessitareu la plantilla. Calqueu el bec en el full de color taronja i retalleu-lo per la línia contínua. Quan el tingueu tallat, doblegueu-lo per la part de la línia de puntes. Ara enganxeu-lo al mig de la cinta amb cola.
Retalleu els ulls i enganxeu-los just damunt del bec, també amb cola. Ara és el moment de tallar la cinta a mida del cap del nen i posar 4 grapes per fer la “corona-cap de pingüí”. (Sobretot poseu la part plana de la grapa per dins de la cinta, així el nen no es farà mal).
I ara només queda emprovar-se la disfressa i gaudir de Carnestoltes!

"En castellà: Castellà"

Sobre Queralt Servent Vastenavond 23 Articles
M'encanten els animals, i la meva gossa Lluna la que més. M'agrada la música surf, tocar la guitarra, experimentar a la cuina i fer tota mena de manualitats. Si hi ha feines de bricolatge, m'hi apunto ràpid. Sóc de bàsquet i m'ho passo molt bé amb les mates.

2 Comentaris Disfressa de pingüí amb bossa de brossa

Comments are closed.