Estels fets amb pinces per decorar l’arbre de Nadal

Què en penseu de fer uns estels ben originals per decorar el vostre arbre de Nadal?

És una manualitat molt senzilla, ideal per entretenir els nens una estona. Només us calen unes pinces, llana, cordill i cola… i ja està! El resultat és molt bufó i totalment artesanal! A més, si teniu petits artistes a casa, de ben segur que l’estel pot ser el punt de partida per fer una creació més complexa. Podeu pintar l’estel de colors, fer-ho brillar amb purpurina… només cal deixar volar la imaginació.

Materials:
Per l’estel de fusta:
6 pinces (per 1 estel)
30 cm de llana
Cola

Per l’estel de metall:
10 molles de metall de pinces d’estendre
20 cm de cordill

Instruccions:
Traieu la molla de les pinces.
Enganxeu amb cola les 2 fustes d’una pinça per la part plana. Feu-ho amb cinc pinces (veure vídeo part 1).
Abans d’encolar la sisena pinça, posarem el tros de llana entre les 2 parts de fusta i posteriorment ho encolarem. D’aquesta manera tindrem el cordill per on penjar l’estel de l’arbre de Nadal. Recordeu de fer-li un nus al trosset de llana.
Ara haurem d’enganxar les 6 pinces per la seva part més gruixuda formant un cercle. Ho podeu fer amb cola normal o amb una pistola de cola i així s’eixuga en uns segons.
Ja teniu l’estel de fusta.

Per fer l’estel de metall, necessitareu deu molles de pinces.
Heu d’unir una molla amb l’altra (veure vídeo Part 2). Una vegada enganxades totes les molles una amb l’altra, obtindreu un cercle que haureu de donar forma fins obtenir un estel.
Poseu-li el cordill i ja el podreu penjar a l’arbre de Nadal.

"En castellà: Castellà"

Sobre Queralt Servent Vastenavond 23 Articles
M'encanten els animals, i la meva gossa Lluna la que més. M'agrada la música surf, tocar la guitarra, experimentar a la cuina i fer tota mena de manualitats. Si hi ha feines de bricolatge, m'hi apunto ràpid. Sóc de bàsquet i m'ho passo molt bé amb les mates.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*