KangApp: lloguer d’articles infantils per a famílies viatgeres

Els que teniu nens petits ho sabeu: quan arriben les vacances, comença el gran puzle d’encaixar la cadireta de passeig, el bressol portàtil, la banyera… al cotxe, o el que és encara pitjor: a l’avió.

L’Oriol Torres (Sabadell), pare de dos nens de 7 i 2 anys, va decidir amb Luis Miguel Cifuentes (Granada) i Max López (Olot) –tots pares de família amb experiència en l’economia col·laborativa i el turisme familiar- que era hora d’alleugerar el maleter del cotxe i l’equipatge de mà. I així va néixer KangApp, el marketplace de lloguer d’articles infantils per a les famílies que viatgen.

La idea és molt senzilla i té els seus fonaments en el consum col·laboratiu, basat en l’intercanvi i l’ús compartit d’objectes i serveis. A KangApp, famílies amb nens lloguen a famílies viatgeres -a un preu raonable- una cadireta de cotxe o de passeig, un bressol portàtil, un porta nadons o fins i tot bicicletes i cadiretes de bici en el seu destí.

Imagina’t que viatges a Sevilla en avió i no vols carregar al damunt tot el que necessites pel teu fill de 2 anys. Només cal que entris al portal, introdueixis al cercador el teu destí (“Sevilla”) i t’apareixeran tots els articles que pots llogar en aquesta ciutat. I, fins i tot, si el que ho lloga està disposat a portar-ho fins a l’aeroport o a fer-te d’amfitrió a la seva ciutat, recomanant-te els millors llocs per anar amb el teu petitó.

D’aquesta manera, viatjar en família pot ser més fàcil. T’oblides d’ocupar mig maleter del cotxe o de pagar taxes especials en els teus vols, i a més pots viure una experiència única de la mà de les famílies locals.  I és que KangApp també vol ser un espai de trobada i diàleg per a famílies de qualsevol lloc del món.

Pels que ja teniu els nens grans o ja no necessiteu els articles infantils, és una manera de trobar-hi una rendibilitat i no deixar-los en desús.

Des del seu llançament el passat mes de març de 2016, KangApp ja compta amb més de 400 usuaris, sobretot a l’estat espanyol, però amb una clara vocació de creixement a escala internacional.

Com funciona KangApp:

Cerca un articleLlogar un article: la pàgina principal de KangApp disposa d’un cercador per realitzar cerques per localització geogràfica o per la categoria de l’article independentment de la seva situació geogràfica.

Si cliquem sobre alguna de les marques actives en el mapa o seleccionem un article, accedirem a una pàgina amb la informació sobre l’article, imports i informació del propietari.

Per iniciar el procés de reserva i lloguer, ens haurem de registrar. A partir d’aquí tenim l’opció de parlar amb el propietari via un chat.

Publica un articlePublicar un article: per publicar un article hem de facilitar el major nombre de dades possibles de l’article, afegir fotografies i geolocalizar-lo.

Per finalitzar la publicació, haurem d’accedir amb el nostre usuari KangApp o registar-nos com a usuari nou.

Quan un usuari de KangApp interessat en el nostre producte realitzi una reserva de lloguer, rebrem un avís en el nostre correu electrònic i tendrem l’opció d’acceptar, negociar el lloguer en cas de què ho demani, etc.

Una vegada finalitzat el lloguer, KangApp es quedarà un 15% del lloguer cobrat en concepte de gestió.

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*