Àrea de lleure de l’ermita del Peiró a Mont-roig del Camp

Mont-roig del Camp, Baix Camp

Integrada a la pineda del Peiró i al peu de la Mare de Déu de la Roca trobareu l’àrea de lleure de l’ermita del Peiró a Mont-roig del Camp.

Al costat de la senzilla i acollidora ermita, consagrada a la imatge de la Mare de Déu del Roser, hi ha un parc infantil amb gronxadors, un tobogan i taules de pícnic de pedra amb bancs. Podreu omplir les cantimplores amb aigua de la font de l’àrea.

La zona d’esbarjo està ubicada a peu d’una carretera secundària poc transitada. Tot i així hi ha una barana de fusta per garantir la seguretat dels nens.

Us agradarà si voleu descobrir el paisatge característic de la zona i fer una parada abans o després d’anar a la recerca dels colors de Miró i la Cova Foradada de la Roca.

Com arribar-hi:
Hi arribareu per la T323 entre Mont-roig del Camp i Colldejou. Entre el km 5 i 6 trobareu un desviament a la dreta cap al centre històric de Mont-roig. Agafeu el desviament de la ronda de la Generalitat fins arribar a una rotonda. En la rotonda seguiu les indicacions cap a la Mare de Déu de la Roca pel camí asfaltat. Trobareu la zona de pícnic a l’esquerra del camí a 470m de la rotonda.

picnic ermita de peiró mont-roig

Serveis:

Àrea d’esbarjo de l’ermita del Peiró
Camí de l’ermita, Mont-roig del Camp
Tel. 977 81 09 78
E-mail: turisme@mont-roig.cat
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït
Comentaris: no s’admeten gossos

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*