Sortegem entrades per veure la Bella i la Bèstia a Tarragona

Sorteig obert fins les 12h del 8/02/19

Recordeu com el candeler Lumière i el rellotge Dindon ajudaven a la Bella per sobreviure al castell del príncep convertit en Bèstia?

Amb un vestuari vistós i una escenografia de molts colors, la companyia Veus-Veus aconsegueix emocionar-nos de nou amb l’espectacle musical que explica la història d’aquella noia que es va enamorar poc a poc del príncep maleït. Es trencarà el malefici?

Si voleu reviure aquest clàssic en família i teniu nens majors de 4 anys, apunteu-vos al sorteig. Tenim 4 entrades per convidar a una família aquest diumenge 10 de febrer de 2019 a les 12h al Teatre Magatzem de Tarragona per gaudir d’aquest espectacle de teatre musical. A més, abans de la funció es faran activitats gratuïtes i creatives per tots els nens i nenes.

Com participar al sorteig?Per entrar al sorteig només cal que sigueu subscriptors i ens digueu quin és el vostre personatge favorit d’aquest conte, deixant un comentari sota aquest post abans de les 12h de demà divendres 8 de febrer de 2019. A més de notificar al guanyador per correu electrònic, publicarem el vostre nom en aquest mateix post el mateix divendres 8/02/19 a mig dia.

La guanyadora és la Maria Quiñones.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

9 Comentaris Sortegem entrades per veure la Bella i la Bèstia a Tarragona

  1. Nuestro personaje favorito de la bella y la bestia es el candelabro Lumière, pues somos medio franceses y nos hace gracia el acento que tiene en castellano

  2. A nosaltres ens agrada el personatge de Bella, perque l’agrada molt llegir i veu més enllà de la bellesa

  3. A la Violant li encanta la Bella 😍 com no…..
    (i a mi tambe 😊 ssshhhhh és secret 🤭🤭)
    Sort a tothom!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*