f movies Merry Christmas Images download in hd free

Sortegem entrades per veure titelles a Barcelona

Sorteig obert fins el 9/12/18 a les 24h

Escena de Roig Pèl Boig - Foto: Mina Trapp

Si voleu portar als vostres fills i filles a un espectacle de titelles que reflexiona sobre el valor de les coses que ens envolten, apunteu-vos al sorteig d’aquesta setmana.

A les mines de carbó hi viu en Roig Pèl-boig. Encara és un nen i ja coneix el treball dur de la mina, el gust de la terra i de les pedres i sap que en algun lloc, hi ha el sol i el mar.

Un dia aquest vailet decideix canviar les coses per ser més feliç. Vol que tothom tingui dret a tres diumenges a la setmana i que no hi hagi cap nen ni nena treballant a les mines de carbó. I també a un sostre, menjar i abric. Cansat de viure sota terra, emprendrà un viatge subterrani en què creuarà fronteres desconegudes, arribant inesperadament a estar més amunt del que mai va creure estar. Però al món de fora les coses no són com ell les imaginava.

Roig Pèl-boig és una història de llum i ombres que convida a una reflexió sobre el visible i l’invisible, sobre l’origen i la finalitat, i sobre el que envolta la nostra vida.

Convidem a una família (2 adults i màxim 3 nens) a veure una de les sessions de l’espectacle previstes pel 14, 15 i 16 de desembre de 2018 (divendres a les 20h i dissabte i diumenge a les 18h) a l’Escenari Brossa de Barcelona. Si teniu nens majors de 5 anys que voleu sorprendre, no deixeu passar aquesta oportunitat!

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 24h del diumenge 9 de desembre de 2018. A més de notificar al guanyador per correu electrònic, publicarem el vostre nom en aquest mateix post el dilluns 10/12/2018.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

13 Comentaris Sortegem entrades per veure titelles a Barcelona

  1. Esperem tenir sort, i que les meves filles puguin gaudir d’aquest espectacle tan educatiu

  2. Ens faria molt il·lusió veure l’espectacle i gaudir-lo tots 4 en familia.

  3. Ens encantaria veure aquest espectacle amb els nostres fills bessons de 5anys. Sort!!

  4. Esperem tenir sort i que ho gaudeixi la família afortunada!!!
    Moltes gràcies i bones festes!!!❤

  5. Una oportunitat fantàstica per a seguir educant els valors gràcies a la cultura.

  6. El nostre nano es una fan de les titelles, siguin del tipus que siguin… pero vaja… jo tinc 50 anys i també m’ho passo pipa quan anem amb ell a veure-les… aixi que a veure si tenim sort i podem anar mes contents que un “8”

Comments are closed.