Zones de pícnic per menjar la mona a Catalunya

Foto: tardademanzanacasera.com

Carmanyoles, estovalles… i la mona. El Dilluns de Pasqua moltes famílies es reuneixen per menjar la mona plegats.

Us proposem vuit zones de pícnic a Catalunya amb gronxadors i tobogans per passar el dilluns de Pasqua envoltats de boscos, petits rierols i panoràmiques fantàstiques.

Barcelona

Area de picnic de la Font Negra BergaFont Negra (Berga)

A la vora de la riera de Metge i els seus petits salts, trobem el paratge de la Font Negra. És una zona d’esbarjo fantàstica plena de caminets, escales i ponts amb diferents àrees per gaudir de la natura, el joc amb tobogans i gronxadors i l’esport prop del Santuari de Queralt. Hi ha un parc infantil amb gronxadors i un tobogan. Com arribar-hi.

Àrea recreativa del Parque de la Llorita en Llavaneras - Foto: YouMeKids

Parc de la Llorita (Sant Andreu de Llavaneres)

A la vora de la riera i sota un gran pinar, trobareu l’àrea de pícnic del Parc de la Llorita, una zona d’esbarjo idònia pels petits amb una tirolina per “volar”, un tobogan entre els arbres per relliscar i xisclar, un petit rocòdrom i una caseta de fusta perfecta per deixar anar la imaginació. Com arribar-hi.

Girona

Parc Mare de la Font a Camprodon - Foto: Som de pícnic

Àrea del Parc Mare de la Font (Camprodon)

Aquest bonic parc urbà ple d’arbres disposa de taules de fusta ben repartides per l’espai i un gran parc infantil on els petits gaudiran de ple. L’àrea té també un llac poc profund on podreu veure ànecs.

Com arribar-hi.

zona de jocs para del jonquerLa Parada del Jonquer (Les Planes d’Hostoles)

Aquesta zona de pícnic es troba al peu de la Via Verda del Carrilet i molt a prop del Gorg de Santa Margarida. Disposa de taules a l’ombra dels pins, però també té una zona coberta on seure si cau un xàfec típic d’estiu o el temps és inestable. A més hi ha un parc infantil. Com arribar-hi.

Lleida

Zona de jocs infantils ubicada a 500 metres de làrea - Foto. YouMeKids

Àrea de pícnic del camí del riu (Barruera)

A la ribera del riu Noguera de Tor a Barruera, trobareu una espaiosa i agradable àrea de pícnic amb zona de jocs molt completa, barbacoes i àrea de pernoctació. I si teniu sort, depenent de l’època de l’any i de l’hora podeu trobar cavalls a la vora de l’àrea de pícnic; els nens gaudiran de valent veient-los.  Com arribar-hi.

parc-de-la-mitjana-lleida-2La Carbonera al Parc de la Mitjana (Lleida)

Enmig d’una gran esplanada de gespa i al costat de dos petits estanys artificials hi ha taules de pícnic repartides. La zona de jocs infantils és fantàstica. Té fins i tot una tirolina i un sorral.

Com arribar-hi.

Tarragona

Àrea del Mirador dels Ports - Foto: YouMeKids

Àrea del Mirador dels Ports (Horta de Sant Joan)

L’àrea recreativa del Mirador dels Ports equipada amb taules amb bancs, gronxadors i font, ofereix unes panoràmiques increïbles sobre les Roques de Benet i el Cap de Gos. Segur que els nens el reconeixen de seguida! Com arribar-hi.

Àrea de la Cova d'en Ximet - Foto: YouMeKids

Cova d’en Ximet (Margalef)

Àrea de lleure equipada amb taules a la vora d’un petit rierol amb una passarel•la de fusta per accedir a la cova d’en Ximet, amb espectacular salt d’aigua. L’àrea de pícnic no és gaire gran, però disposa d’un petit espai per jugar a la vora del rierol. Si continueu pista amunt durant 1,5 km, arribareu a l’àrea de lleure de la Font de Sant Salvador, amb barbacoes i dues ermites. Com arribar-hi.

Podeu trobar altres zones de pícnic aquí.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*