Zona de pícnic a Sant Llorenç de Montgai

Sant Llorenç de Montgai, la Noguera

Àrea de pícnic de Sant Llorenç de Montgai - Foto: YouMeKids

Si busqueu una àrea de pícnic que us asseguri aixopluc quan el temps és inestable, apropeu-vos a Sant Llorenç de Montgai.

Aquesta petita àrea de pícnic a la sortida o entrada del poble (depenent d’on vingueu) disposa d’una gran coberta de fusta on protegir-vos si el temps no acompanya. Hi ha unes taules de fusta amb bancs, un petit aparcament, contenidors de brossa i una rampa per a que la gent en cadira de rodes o amb cotxets pugui accedir-hi sense problemes.

La gràcia d’aquesta àrea de pícnic són les fantàstiques panoràmiques sobre l’embassament de Montgai, ubicat just a l’altra banda de la carretera.

Us agradarà si voleu fer caiac o pesca esportiva a l’embassament de Sant Llorenç de Montgai. A pocs quilòmetres, a Balaguer, podreu posar-vos en la pell dels buscadors d’or enmig del riu Segre. I, a tocar del poble de Sant Llorenç de Montgai, tindreu la oportunitat de traslladar-vos a la Prehistòria, participant en una excavació simulada, tallant sílex, fent pintures rupestres o tirant amb la javelina al Parc Arqueològic Didàctic. A més, al Merengue, un puig que es troba a tocar de la carretera de Balaguer a Camarasa, on s’hi van produir intensos combats durant el front del Segre, podreu endinsar-vos en unes trinxeres de la guerra civil. També podeu fer la volta a l’embassament.

 Com arribar-hi:

L’àrea de pícnic es troba al poble de Sant Llorenç de Montgai. Hi arribareu per la carretera LV9047 des de Camarasa o Balaguer. L’àrea es troba entre el km 9 i 10. Venint de Balaguer, la trobareu a mà esquerra sortint del poble. Venint de Camarasa, la trobareu entrant al poble a mà dreta.

Embassament de Sant Llorenç de Montgai - Foto: YouMeKids
Embassament de Sant Llorenç de Montgai – Foto: YouMeKids

Serveis:

Àrea de pícnic de Sant Llorenç de Montgai
C/ Major, 27 – Sant Llorenç de Montgai
Tel. 973 420 009
Horaris: Obert tot l’any
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*