f movies Merry Christmas Images download in hd free

Zona de pícnic del Parc de la Vila a Bagà

Bagà, Berguedà

Parc de la Vila de Bagà - Foto: Turisme Bagà

Si aneu a visitar la vila medieval de Bagà i busqueu un lloc per fer un pícnic, apropeu-vos al Parc de la Vila.

Ben a prop del riu Bastareny, trobem un gran prat amb herba verda amb bancs, taules i una font per dinar amb tota tranquil·litat. Els nens s’ho passaran d’allò més bé grimpant a les xarxes del parc infantil. També hi ha un tobogan i gronxadors per qui prefereixen els jocs més clàssics.

Des del parc podreu anar xino-xano per un bonic passeig fins al Pont de la Vila, també anomenat Pont Pinós. Aquest pont d’estil medieval us porta ben a prop de l’antic recinte emmurallat.

Al mes de juliol la zona del parc i el pont es converteixen en escenaris del Festival Càtar al Pirineu Català.

Us agradarà si voleu fer un tram de la Via Nicolau a Bagà, un itinerari que segueix l’antic ferrocarril que servia per transportar fusta des dels boscos de Gisclareny fins a Guardiola de Berguedà. Des del parc hi ha accés directe a aquest traçat que us portarà fins a l’ermita de Sant Joan d’Avellanet. La Via Nicolau la podeu fer a peu o en BTT. Des d’aquesta àrea també esteu a prop dels Jardins Artigas.

Com arribar-hi:
Arribareu a Bagà per la C-16. Agafeu la sortida Bagà Nord de la C-16 (entre els km 117 i 118) i dirigiu-vos cap el Carrer del Raval. En arribar a l’encreuament amb el carrer Mossèn Jaume, agafeu aquest carrer, fins arribar al Passeig del Bastareny. Trobareu un aparcament just sobre de l’àrea de pícnic del parc de la Vila.

Tram de la Via Nicolau pel seu pas per Bagà - foto: YouMekids
Tram de la Via Nicolau al seu pas per Bagà – foto: YouMeKids

Serveis:

Parc de la Vila
Passeig del Bastareny – Bagà
Tel: 93 824 48 62 – 619 74 60 99
E-mail: tur.baga@diba.es
Horaris: obert tot l’any
Preu: gratuït

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .