f movies Merry Christmas Images download in hd free

Zona de pícnic del Castell de Sant Jordi a l’Ametlla de Mar

Ametlla de Mar, Baix Ebre

Foto: YouMeKids

Què en penseu de dinar amb unes vistes panoràmiques fantàstiques sobre el mediterrani i ben a prop d’un castell?

Entre dues platges fantàstiques (Platja de Sant Jordi i Cala Vidre) trobareu un petit fortí i les restes d’un antic castell. Al SXII es va edificar una torre de guaita construïda per vigilar als pirates del mar. Més endavant al SXIII els templers van fer ampliacions per establir-hi la seu de l’Orde de Sant Jordi d’Alfama. I és d’aquell castell que només queden les ruïnes. Però no patiu, que els nens podran passejar al voltant d’un fortí militar en forma de petit castell construït a la primera meitat del segle XVIII per vigilar rutes marítimes.

A pocs metres trobareu una petita àrea de pícnic amb taules de fusta i bancs i un parc infantil amb tobogan i sorral on els nens podran gaudir en gran.

Us agradarà si voleu fer un pícnic arran de platja, fer submarinisme o fer un tomb pel camí de ronda de l’Ametlla de Mar. Gaudireu d’unes vistes magnífiques del mediterrani i d’un bon bany si fa bon temps.

Com arribar-hi:
Hi arribareu per la N340. A l’alçada del km 1117 en direcció Ametlla de Mar, haureu d’agafar un desviament a l’esquerra cap a Sant Jordi d’Alfama. Entreu a una urbanització per l’avinguda del Golf. Continueu durant aproximadament un quilòmetre per aquesta avinguda asfaltada sense agafar cap desviament fins passar per sota de dos ponts. Just passat el segon pont, haureu de desviar-vos a la dreta en direcció al Moll Sud i la platja Sant Jordi. En arribar al primer encreuament, agafeu el camí de terra de la dreta (Passeig del ferrocarril) seguint la via del tren. Passats uns 400 metres arribareu de nou amb un encreuament ara asfaltat. Continueu recte durant uns 700 metres i agafeu ara el desviament cap a l’esquerra en direcció al castell de Sant Jordi d’Alfama.

Castell de Sant Jordi d'Alfama - Foto: YouMeKids
Castell de Sant Jordi d’Alfama – Foto: YouMeKids

Serveis:

Àrea de pícnic del Castell de Sant Jordi
C/ Maria – Ametlla de Mar
Tel. 977 456 477
Preu: gratuït
Horaris: obert tot l’any
Observacions: tot i que hi ha moltes autocaravanes i campers, està prohibit pernoctar i acampar. Hi ha risc de multes.

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .