WUMPA: jocs interactius pels menuts (+3)

Voleu que els vostres menuts comencin a agafar destresa amb el ratolí?

El món àrtic de la morsa Wumpa ofereix als nens entre 3 i 5 anys una sèrie de jocs interactius per aprendre d’una forma divertida a esculpir la pedra, a fer música o a pescar. La destresa amb el ratolí l’agafen buscant el tresor al fons del mar i la memòria s’entrena trobant les parelles amagades sota les petxines.

Els jocs interactius de Wumpa’s World es complementen amb una guia pels pares amb 27 activitats per estimular la creativitat i la sensibilitat dels nens. S’inclouen des de manualitats fins a jocs de representació.

El portal està en anglès, francès i castellà.

Wumpa's worldUs agradarà si busqueu un joc online amb unes il·lustracions ben cuidades on els més petits poden aprendre d’una manera intuïtiva a fer servir el ratolí tot descobrint el món del Pol Nord.

WUMPA’s WORLD
Edat recomanada: 3 a 5 anys
Número de jugadors: 1
Tipus: joc online

Sobre Barbara Vastenavond 510 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*