f movies Merry Christmas Images download in hd free

Vuit platges preparades per anar amb nens aquest estiu a Catalunya

És temps de remullar-vos els peus al mar i jugar amb la sorra. Però a la platja no tot és fer castells i saltar onades.

Us fa un partidet de vòlei a peu de platja? O potser un taller de manualitats al mini club? I si passeu una estona llegint un còmic de la biblioplatja, a les dunes de sota els pins? O potser preferiu trobar un espai trànquil de lactància i un lloc on escalfar els biberons? Aquí teniu vuit platges preparades per anar amb nens aquest estiu a Catalunya, triades entre municipis costaners amb certificació de destí turístic familiar. Gaudiu del vostre temps lliure!

Espai Nadó a Sant Antoni de CalogneSant Antoni de Calogne: Platja de Sant Antoni (Baix Empordà)

Situat a l’espigó del mig, a l’ombra de les palmeres trobareu l’Espai Nadó de la platja de Sant Antoni de Calogne. Es tracta d’un espai on famílies amb nens de 0 a 3 anys trobaran una caseta on hi ha des de canviadors fins a una nevereta, un espai per escalfar biberons i un parell de trones. Per utilitzar-lo no cal demanar cap permís, ja que els treballadors municipals s’encarreguen d’obrir-lo al matí i tancar-lo al vespre. A fora, hi ha un espai tancat amb palmeres amb zones de lactància i racons perquè els més petits puguin jugar.

L’Espai Nadó també ofereix xerrades, tallers i activitats amb la participació de professionals de la salut de l’Hospital de Palamós i altres centres de la població. L’espai està obert cada dia de 10h a 20h durant els mesos de juliol i agost. Tots els serveis i activitats de l’Espai Nadó són gratuïts.

Sant Antoni de Calogne també té un miniclub per a nens de 3 a 12 anys amb jocs, tallers, contes i espectacles. Aquest espai només obre portes les tardes de dilluns, dimecres i divendres de 16.30 h a 18.30h.

Serveis destacats: 

mini beach l'EstartitL’Estartit: Platja Gran (Baix Empordà)

A la zona de la Pineda, darrera la caseta de salvament, hi trobareu el Mini Beach Club de la Platja Gran, adreçat a nens i nenes entre 4 i 10 anys. En aquest espai, els més petits hi trobaran un castell inflable, joguines, jocs d’aigua i tallers guiats per dues monitores. A més, disposareu d’un servei de biblioplatja amb llibres, còmics i revistes per a tota la família.

Amb un aforament màxim de 20 nens i un preu de 2 euros per nen, està obert els mesos de juliol i agost de 10.30 a 13.30 h i de 15.00 a 18.00h (cada franja horària es paga per separat).

Des d’aquesta platja de sorra fina, la visió de les illes Medes és espectacular.

Serveis destacats: 

Platja Gran Platja d'AroPlatja d’Aro: Platja Gran (Baix Empordà)

A la Platja Gran trobareu el Mini Club Infantil, adreçat a nens i nenes entre 3 i 12 any on un equip de monitors amb coneixements d’idiomes ofereix tallers, manualitats, jocs i inflables durant els mesos d’estiu.

El Mini Club Infantil de la Platja Gran és obert entre el 25 de juny i el 4 de setembre d’11.00 a 14.00h i de 16.00 a 19.00h, cada dia de la setmana. L’estada és gratuïta amb una durada màxima d’una hora.

En un dels extrems d’aquesta platja de sorra gruixuda, s’hi troba la roca del Cavall Bernat, símbol del municipi de Platja d’Aro.

Serveis destacats:

 

Blanes - tallers al MiniclubBlanes: Platja de S’Abanell (La Selva)

La platja de S’Abanell disposa d’una sorra gruixuda i daurada. Al Mini Club de la platja es fan tallers infantils gratuïts. No es tracta tan sols d’un parc lúdic on hi ha inflables i altres jocs per a la canalla, sinó d’un recinte on es fan diferents activitats per gaudir i fomentar el joc entre els participants sota la vigilància dels monitors que fan les tasques de dinamització del servei. Tot i així, els nens i nenes han d’estar acompanyats en tot moment d’un adult que pot esperar-se, si ho prefereix, fora del recinte, o bé gaudir de la premsa internacional que hi ha al seu abast.

És obert els mesos de juliol i agost cada dia de la setmana de 10.00 a 13.30 h. D’accés gratuït, està adreçat a nens i nenes entre els 3 i els 10 anys. Els dimecres i dissabtes de 17.00 a 18.30h s’hi fa una festa de l’escuma, on hi pot participar tota la família. Tots els diumenges (a excepció del 24 de juliol, que hi ha focs artificials) entre les 18.00 i les 21.00h, al Mini Club es fan tallers infantils, també gratuïts.

Serveis destacats: 

BabyCentre - Pineda de MarPineda de Mar: Platja dels Pescadors (Maresme)

La Platja dels Pescadors de Pineda de Mar ofereix mitjantçant Baby Center un espai per a les famílies amb nadons i nens fins a sis anys tot un seguit de serveis gratuïts pensats per acompanyar la seva estada a la platja. Canviadors, trones, microones, nevera, rentamans, llitets o sofà d’alletament faran servei a les famílies amb nadons. A més, al llarg del dia es faran un mínim de sis tallers gratuïts de 30 minuts cadascun, en diferents idiomes, per a un màxim de dotze nens i nenes entre 2 i 6 anys. Mentre es faci el taller, els menors hauran d’estar en tot moment supervisats per la persona que els acompanyi.

L’espai és obert del 3 de juny al 30 de setembre, tots els dies de la setmana de 10.00 a 18.00h. L’ús de la instal·lació és gratuït.

Serveis destacats: 

Biblioplatja CastelldefelsCastelldefels: Parc del Mar (Baix Llobregat)

Sabeu qui era Roald Dahl? I si hi afegim Charlie i la fàbrica de xocolata? O Matilda? L’any del centenari del naixement d’aquest autor gal·lès de literatura infantil i juvenil, la Platja de Castelldefels torna a acollir la Biblioteca de la Platja Carme Romaní, on els més petits podran endinsar-se en l’univers d’aquest autor, en una zona de dunes sota una pineda i a peu de platja. Amb servei de préstec (amb el carnet de la xarxa de biblioteques públiques de Barcelona) o de lectura lliure i gratuïta a la mateixa platja (sense préstec), aquesta biblioteca ambientada per l’any Dahl és oberta totes les tardes de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00h des del 4 de juliol fins el 31 d’agost.

No és un servei de guarderia, i els pares s’han de fer responsables dels més petits. A més a més, cada dilluns, dimecres i divendres s’hi fa una activitat gratuïta familiar. Us ve de gust un concert de bluegrass sota l’ombra dels pins?

A tocar de la biblioteca, al mateix Parc del Mar, hi trobareu un Mini Club amb activitats gratuïtes (un màxim de dues hores per nen) per a nens i nenes entre els 3 i els 9 anys, obert els divendres, dissabtes i diumenges de juliol i agost entre les 11.00 i les 19.00h.

Serveis destacats: 


Platja de Sant SalvadorEl Vendrell: Platja de Sant Salvador
 (Baix Penedès)

La Ludoteca a la Sorra ofereix un espai de joc amb monitors per a nens i nenes entre els 2 i els 12 anys. Hi ha material de construcció, de joc simbòlic, o jocs tradicionals. És un servei per a les famílies, que hi poden deixar els infants una estona mentre els pares fan les compres o van a la platja.

Oberta tots els dies de juliol i agost entre les 18.00 i les 21.00h, té un aforament màxim de 20 nens per hora i un cost de 2 euros per nen i hora. L’entrada a la ludoteca es farà a cada hora en punt.

Serveis destacats: 

Ludoteca a la platja de CambrilsCambrils: Platja de Cavet (Baix Camp)

En aquesta platja familiar d’aigües tranquil·les amb sorra daurada gruixuda i amb pedres, hi trobareu un Mini Club gratuït els mesos de juliol i agost, adreçat a nens i nenes entre 4 i 10 anys. És obert tots els dies de la setmana entre les 10.30 i les 13.30 h, i entre les 17.00 i les 19.00h. Allà, els més xiquets hi trobaran un munt d’activitats infantils amb jocs, pintures, manualitats…

Però si amb el Mini Club no en teniu prou, aquest municipi costaner del Baix Camp us ofereix uns espais de lleure a la platja que ha anomenat Oasis Infantils, i que estan localitzats a les platges de Cavet, el Regueral, Vilafortuny i l’Ardiaca. Ubicats en zones d’ombra, dins la platja o al mateix passeig marítim, són instal·lacions de lleure pels més petits amb gronxadors, tobogans i, naturalment… un sorral tan gran com una platja!

Per acabar, a la platja del Regueral, els més grans hi trobaran una zona esportiva on podran jugar a futbol platja, vòlei platja o tennis platja, entre d’altres activitats.

Serveis destacats: 

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.