f movies Merry Christmas Images download in hd free

Visita teatralitzada a Vermut Rofes de Reus

Reus, Baix Camp

El repte: distingir algunes de les més de 120 herbes botàniques que composen la fórmula secreta del vermut Rofes - Foto: YouMeKids

Us imagineu treballar en una fàbrica de vermut? De la mà d’en Facundo, treballador fictici de la fàbrica, viatgem fins a Reus dels anys cinquanta.

Hem arribat com caiguts del cel, explica Facundo. La fàbrica Vermut Rofes està en plena efervescència i necessita nous treballadors. De seguida reparteix unes bates i ens posa a prova per trobar el lloc de feina més adient per cadascú de nosaltres.

Els primers en ser contractats, són els que tenen el do de la paraula. I és que cal saber vendre el vermut de la millor manera. Penseu que als anys 50, la marca s’exportava a l’estranger! Mireu per on… aquest destil·lat es considerava com una beguda curativa. Molt sana per l’estomac!

Però també cal gent per treballar al laboratori. Els que tenen un olfacte capaç de distingir algunes de les més de 120 herbes botàniques que composen la fórmula secreta del vermut, tenen la feina assegurada. I els més forçuts, poden dedicar-se a moure botes a la fàbrica. Fem una cursa per comprovar qui ho fa millor?

Fent servir la contractació de personal com a fil conductor, la visita teatralitzada a l’antiga fàbrica de Vermut Rofes, que acaba amb un tast, ens apropa d’una forma amena a la història vermutera de la família Rofes.

Terrassa del restaurant Vermut Rofes - Foto. YouMeKids
Terrassa del restaurant Vermut Rofes – Foto: YouMeKids

Serveis:

Antiga Fàbrica Vermut Rofes
C/ Sant Vicenç 21-23, Reus
Tel: 977 327 362
Reserves: codol.educacio@tinet.cat (cal fer reserva prèvia)
Horaris: cada segon dissabte de mes a les 12h30
Preu: adults: 9€; 6-17 anys: 5€; menors de 6 anys: gratuït
Edat recomanada: +10 anys
Comentaris: no es recomana anar amb cotxets o cadira de rodes, ja que una part de la visita es fa a la primera planta i cal pujar escales.

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .