Vilar Rural d’Arnes de la mà dels aventurers

Arnes, Terra Alta

Fent de grangers al Vilar Rural d'Arnes - foto: Vanessa

Si busqueu un hotel adaptat al ritme dels nens, heu de fer parada al Vilar Rural d’Arnes.

La Vanessa i la seva família ens expliquen las seva experiència en detall. Són els guanyadors del repte aventurer de l’estiu.

Toll del Vidre2
Toll del Vidre a Arnes

Som el Jesús, la Vanessa, l’Isaac (5 anys) i la Jael (2 anys), som d’Alacant i Tarragona i molt aficionats als esports. Sempre ens ha agradat anar a la muntanya quan teníem una mica de temps i ara hem tornat a fer excursions adaptades als peques, tot i d’aquí poc, crec que ens portaran els peques a nosaltres.

Només arribar, l’entorn de l’hotel ja et transmet una bona energia que fa que desconnectis del teu dia a dia. A més, el personal del Vilar d’Arnes et fa sentir a gust de seguida.

La masovera Anna, una de les joies del vilar, és una dona increïble que va fer que els nens s’ho passessin d’allò més bé donant de menjar als animals i coneixent petites peculiaritats de cadascun: ànecs, gallines, galls, xais, una cabra, conills i el tio Pepe, un poni negre preciós. La granja està molt neta i els animals molt cuidats el que permet que els nens puguin tocar-los amb tranquil·litat, donar-los bibis i inclús jugar amb ells.

En acabar pots anar a fer una excursió a un dels pobles del costat amb una guia que és una canya per la seva espontaneïtat i energia positiva, la Virginia, o pots quedar-te al vilar fent activitats amb la masovera Anna: un taller de cuina per aprendre a fer pa de pessic per la xocolata i després fer unes carioques.

A la tarda, les activitats prenen un caire més festiu amb l’Anna i la Virginia, començant per una xocolatada a la plaça del vilar acompanyat de música a dojo i pel gegant i les carioques del vilar (fetes pels nens que han visitat el vilar temps enrere). Vam jugar a jocs de sempre (a les cadires, al pica paret,…), els nens es van pintar la cara i amb els amics que van fer, vam seguir jugant a futbol i al parc del vilar fins que ja no es veia res perquè es va fer de nit. I després del sopar, als qui encara els hi quedava energia, i va haver la Festa del Vilar.

Ens han quedat moltes coses per fer. Hi ha moltes excursions que es poden fer pels voltants, banyets a la piscina climatitzada de l’hotel, rutes en bici (que per cert, no cal portar-les si no vols perquè tenen un lloc on llogar-les), contacontes, passejades amb el poni, etc. A poc que puguem, hi tornarem, de ben segur!!

On menjar:
El restaurant de l’hotel consta d’un bufet de gran varietat i una graella per a carn, per totes les edats amb plats més elaborats pels adults i adaptats pels més petits. Els plats varien per cada torn de menjar i pots preparar-te menús equilibrats. Em va agradar el detall de pitets a totes les taules i la possibilitat de que els nens fessin servir plats i gots de plàstic de colors, els hi va encantar!!!

Serveis: 

 

Més informació:
Vilar Rural d’Arnes
Tel. 977 435 737
e-mail: infoarnes@vilarsrurals.com

Sobre Aventurers 10 Articles
Famílies intrèpides i aventureres que han acceptat el “Repte Aventurer”. El repte envia a la família guanyadora a descobrir el territori per nosaltres.
Contacte: YouTube

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*