Vies Altes: aventura extrema en alçada a Porrera

Porrera, Priorat

Córrer per un barranc i llançar-se al precipici (tot i estar enganxat amb un arnés de seguretat) és una aventura per a famílies molt intrèpides!

El parc esportiu Vies Altes de Porrera no és un parc d’aventura qualsevol. Té ponts penjats, xarxes i lianes per fer de Tarzán entre els arbres… però això només és per escalfar motors. El gran repte és superar les 8 tirolines, de 80 a 180 metres de llargada, per anar d’una banda a l’altra del barranc. I és que, penjats a setze metres d’alçada, les sensacions són ben intenses.

El recorregut pel bosc s’agraeix per recuperar la respiració després d’una d’aquestes tirolines i, sobretot, perquè les vistes sobre el paisatge de vinyes que envolten el parc són magnífiques.

En tot moment anireu acompanyats d’un monitor que us guiarà pel circuit. Un tracte molt personalitzat i familiar que garanteix gaudir de l’experiència al cent per cent, sense patir massa en els moments on l’adrenalina corre pel vostre cos a tota velocitat!

On dinar: el parc disposa d’una petita zona de pícnic a la ombra al costat de la caseta de fusta de recepció, on podreu adquirir begudes i algun snack.

Zona de recepció Vies altes - foto: YouMeKids
Àrea de pícnic de Vies altes - foto: YouMeKids
Foto: YouMeKids
El casc d'en Lluis... sempre vigilant! - Foto: YouMeKids
Circuit vermell Vies Altes - Foto: YouMeKids
Circuit vermell Vies Altes - Foto: YouMeKids
Circuit vermell Vies Altes - Foto: YouMeKids
Circuit de tirolines a Vies altes - foto: YouMeKids
Circuit de tirolines a 16 metres d'alçada - foto: YouMeKids
Circuit de tirolines a 16 metres d'alçada - foto: YouMeKids
Circuit de tirolines a 16 metres d'alçada - foto: YouMeKids

Parc esportiu Vies Altes
Ctra. de Porrera a Torroja km 3,5., Porrera
Tel. +34 977 262 297 / 686 552 111 / 696 040 599
e-mail: parc@viesaltes.com
Horaris: Obert tot l’any de dilluns a diumenge amb reserva prèvia (ja que l’atenció és personalitzada).
Preu: de 20€ a 35€/persona depenent de número de circuits que es facin. Hi ha descomptes per a grups a partir de 5 persones.
Edat recomanada: +10 anys (o mínim 1,30 metres d’alçada). Es imprescindible que un adult acompanyi als nens en tot moment.

Serveis:

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*