f movies Merry Christmas Images download in hd free

Tornem a ser nens al Museu d’idees i invents de Barcelona

Barcelona, Barcelonès


Actualització: el museu d’invents va tancar les seves portes de la seu a Barcelona el 31/12/2016. Ara són un museu d’invents itinerant.


Per ser un inventor no cal ser un científic boig. Només cal tenir un problema i solucionar-ho amb una mica d’inventiva.

Sembla senzill, però els adults tenim la tendència a complicar-ho tot. Al Museu d’idees i invents de Barcelona ens conviden a pensar com a nens. Tot i que no hi ha cap màquina que ens encongeix com a la pel·lícula “Cariño, he encogido a los niños”, aconsegueixen posar-nos en la pell dels infants. Una porta amb un pany gegant a una alçada impressionant separa el carrer de l’interior del museu. De cop semblem nans en un món de gegants. Benvinguts al lloc on les idees i els invents són els protagonistes!

Un coixí despertador, una manta acústica per dormir millor, una tassa amb “tovalloletes” i mirall per evitar el bigoti de llet, o unes sabates amb càmeres per no trepitjar formigues o “caques” i que poden servir en un futur per detectar mines antipersones o guiar invidents. Aquests són alguns del invents que podem trobar al Minimiba, l’espai dedicat als invents creats per nens de 6 a 12 anys.

També hi ha invents curiosos, com el llit amb sistema antimonstres o el guant dels enamorats. Però l’invent amb el que tothom xala més és la màquina dispensadora d’snacks. Només pedalant es poden aconseguir sucs, batuts, snacks o patates. Per aconseguir-los, cal cremar les calories que conté el producte seleccionat. I us assegurem que suareu la samarreta! Un gran invent per lluitar contra la obesitat infantil.

Una vegada inspirats, només cal posar-ho en pràctica al taller d’invents que el museu ofereix els caps de setmana. Preparats per convertir-vos en inventors?

Serveis:

Més informació:
Museu d’idees i invents de Barcelona (MIBA)
C/ Ciutat 7 – Barcelona
Tel. 933 327 930
e-mail: hola@mibamuseum.com
Horaris: De Dimarts a Divendres de 10 a 14 i de 16 a 19h; Dissabtes de 10h a 20h; Diumenges i festius de 10h a 14h
Preu:Entrada: 8€; Nens de 4 a 12 anys: 6€; Menors de 4 anys: gratis; Jubilats, estudiants i aturats: 6€
Edat recomanada: +6 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .