Story Cubes: el joc per inventar històries (+4)

Us agraden els reptes? Serieu capaços de crear un conte o una història a partir de dibuixos?

El joc Story Cubes posa a prova la vostra imaginació i el vostre enginy. Jugar és molt senzill. Només cal llençar els nou daus, ordenar-los, construir una història a partir de les imatges que us han tocat i no oblidar de començar amb un “Vet aquí que…”.

Cada dau té 6 dibuixos que representen accions, objectes, llocs o animals; tindreu, ni més ni menys, que un total de 54 idees per crear un conte col·lectivament o per torns. El llenguatge visual és tan universal que els nens, des de ben petits i sense haver de llegir, poden interpretar els conceptes amb facilitat.

I si creieu que heu esgotat la inspiració, encara teniu diferents extensions per tal que aquest joc creatiu no tingui fi. Hi ha daus de viatges, encanteris, por, prehistòria, esports i fins i tot de l’espai galàctic!

story cubesUs agradarà si sou grans inventors d’històries i voleu posar a prova la vostra capacitat d’improvisar. A més, és un joc senzill i portàtil per mantenir els nens entretinguts en qualsevol lloc i moment.

Rory’s Story Cubes clàssic

Edat recomanada: +4 anys
Nombre de jugadors: +1
Durada: 10 minuts
Marca: CreativityHub /Asmodee
Compra a Amazon

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*