Sr. Minino (+6)

El Sr. Minino és un gat que sembla que no li interessen gens ni mica les joguines de gat: ratolins de peluix, cascavells… però quan aterra dins de casa una esfera de metall amb potes es llença a perseguir-la. Amagats sota un armari els extraterrestres se les hauran d’empescar per arreglar la seva nau i fugir de les urpes del gat.

Els extraterrestres parlen, però amb un codi desconegut que cal interpretar observant detingudament les seves accions. Acció, perill, solidaritat, ironia i intel·ligència a vessar en una ficció que recull la perspectiva infantil dels mons màgics que ens acompanyen secretament.

Aquest és un àlbum il·lustrat pràcticament sense text, suggerent i imaginatiu que requereix l’atenció i intel·ligència del lector per interpretar la història i els seus detalls. David Wiesner és un artista capaç de narrar sense paraules com n’hi ha pocs.

portada Sr. MininoUs agradarà si sou amants dels llibres imaginatius, amb humor que són capaços d’explicar-nos una història només en imatges.

Autor i il·lustrador: David Wiesner
Editorial: Océano Travesía
Pàgines: 32 pàgines
ISBN: 9886077352983
Any de publicació: 2014
Idioma: sense mots
Edat recomanada: +6 anys

Comprar a amazon

"En castellà: Castellà"

Sobre Imma Pujol 8 Articles
És contacontes i bibliotecària a la Biblioteca Pública de Tarragona. Enamorada del mar. Amb el col·lectiu Entret(r)es gaudeix del plaer de poder captivar, entretenir i apassionar el públic que escolta.

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*