f movies Merry Christmas Images download in hd free

Sortides amb nens a Catalunya

Propostes d'excursions per fer en família

Toll del Vidre a Arnes - Foto: YouMeKids

S’apropen les vacances d’estiu i tots comencem a fer plans. A vegades no cal anar massa lluny per gaudir en família. Hi ha excursions per fer a peu i en bicicleta amb les que xalareu molt si sortiu amb nens a Catalunya.

Què en penseu de refrescar-vos al riu o a la platja, endinsar-vos en una trinxera com un soldat, amagar-vos en coves llunyanes o anar a la recerca d’uns bolets pintats?

Al mapa trobareu localitzades les excursions que l’equip de YouMeKids ha recorregut per a vosaltres. Hi ha itineraris de riu, platja, coves, boscos i alguns amb història. Totes les rutes estan testades i inclouen un enllaç amb una acurada descripció de què trobareu, com heu d’arribar al punt d’inici de la ruta (perquè pugueu començar l’itinerari amb bon peu) a més d’una detallada descripció del recorregut i l’edat recomanada dels nens per fer la ruta. Si hi ha una àrea de pícnic on descansar, jugar i dinar, també us ho indiquem.

Feu clic sobre aquesta icona al mapamapa-extensio per obrir el desplegable i cercar per tipologia de ruta (riu, platja, monuments, etc.)

L’alternativa: guies de butxaca

Si preferiu portar una guia de butxaca, teniu la col·lecció d’Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic que YouMeKids ha editat junt amb Cossetània. Actualment hem publicat sis guies cadascuna amb dotze itineraris indicats per fer en família amb excursions per a nens a partir de 2 anys. Hi ha una guia del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, la Catalunya Central, l’Alt Ter, la Costa Brava, l’Alt Pirineu i la Vall d’Aran. Així que ara ja no teniu excusa per no anar a descobrir el territori que us envolta.

Planificar i prevenir: decàleg per les excursions amb nens

Recordeu: sempre cal anar ben preparats quan anem d’excursió, perquè amb els nens no és tan simple com agafar el cotxe i començar a caminar. Abans de sortir de casa, és bo que tingueu presents una sèrie de consells bàsics, que ens serviran per planificar la nostra sortida, prevenir incidents i actuar amb encert en cas que ens surti algun contratemps. Doneu un cop d’ull al nostre decàleg abans de marxar.

Un bàsic: la farmaciola

Preneu també una petita farmaciola que pugui remeiar qualsevol petit contratemps (una estella a la mà d’un menut pot convertir-se en un drama, si no portem unes pinces per treure-la, per exemple) a banda de l’aigua, el menjar, la crema solar i les gorres.

I amb tot preparat, només cal gaudir del bon temps i la bona companyia!

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.