Sorteig del llibre ‘Els nostres conflictes de cada dia’

Sorteig obert fins les 12h del 27/02/2017

El meu fill a vegades em treu de polleguera, ho fa expressament per tocar-me els nassos?

Realment és tan difícil com diuen sobreviure amb dignitat a l’adolescència? Dormir, menjar, els deures, lʼescola, els amics, la televisió, les rebequeries, lʼhora de tornada, baralles entre germans… Tot sʼha de negociar? No naixem sabent fer de pares i mares. A vegades amb uns pocs consells evitaríem uns quants conflictes familiars quotidians.

Amb el seu llibre “Els nostres conflictes de cada dia” (Ediciones del Serbal, 2016), la psicopedagoga M. Helena Tolosa ens ofereix un manual pràctic que ens pot obrir vies, donar llums i facilitar el dia a dia amb els fills gràcies a més de 250 exemples de situacions reals on us veureu reflectits. Amb el seu to clar i sense embuts M. Helena Tolosa barreja la seva experiència com a mestre, mare i psicopedagoga per oferir-nos un manual d’ingredients, no un llibre de receptes que cal seguir pas a pas per assolir amb èxit el producte final.

Sortegem un exemplar d’aquest manual entre els nostres subscriptors, perquè sempre podem aprendre algun nou truc en això d’educar 😉

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del dilluns 27 de febrer de 2017. A més de notificar al guanyador per e-mail l’enhorabona, publicarem el seu nom en aquest mateix post el 27/02/2017.

La guanyadora és la Laura Lopez.

 

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

13 Comentaris Sorteig del llibre ‘Els nostres conflictes de cada dia’

  1. Un llibre interesantíssim que m’encantaria tenir! I amb pròleg de Victor Küppers mmmmm…… jajajaja

  2. M’agrada la idea de que doni ingredients… Segur que ens resultaria molt útil. Ma filla tot just ara comença en les “pataletes”… De ben segur que hi trobaria inspiració…

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*