Sorteig d’una guia d’excursions amb nens pel Penedès i Anoia des d’una àrea de pícnic

Sorteig obert fins les 24h del 19/07/2019

Què en penseu d’anar a la descoberta de les tombes antropomorfes del Pla dels Albats, al castell d’Olèrdola; deixar-vos sorprendre pel fantàstic salt d’aigua de les Dous; amagar-vos a la Fou de Tous com va fer el bandoler Panna; jugar entre les barraques de pedra seca a Castellolí o encisar-vos amb les estranyes formes dels Frares Encantats de Montserrat?

Sortegem la setena de les nostres guies de la col·lecció d’Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic. Aquesta vegada us portem a gaudir de l’Alt Penedès i l’Anoia amb dotze rutes que tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.

Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors i deixar-nos un comentari en aquesta entrada al blog abans de mitjanit del divendres 19 de juliol de 2019 explicant què és el que més us agrada de YouMeKids. Publicarem el nom del guanyador el dilluns 22 de juliol.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

68 Comentaris Sorteig d’una guia d’excursions amb nens pel Penedès i Anoia des d’una àrea de pícnic

 1. Ens encanta fer sortides a peu en contacte amb la natura i si acaben amb un pícnic ja és un dia rodó!

  • Si ens toques seria tot un repte. Fer totes les excursions que proposi la guia en un mes. Ens donarà temps??🤔🤔

 2. M’encanta organitzar sortides, excursions, petites vacances amb la família…. i, una guia com aquesta m’ajudaria molt!!!!

 3. Som de la zona pero no coneixem ni la meitat de llocs. Segur que amb aquesta guia podem disfrutar del nostre entorn amb els nens!! Seria un gran regal!!!

 4. A casa ja tenim alguna de les vostres guies i ens encanten! Amb elles descobrim llocs nous i són genials perquè a tots els llocs ens podem quedar a fer picnic! Moltes gràcies!

 5. Ens encantaria poder tenir la guia, fa temps que volem venir per la zona a fer Alguna ruta amb els nens!!!

 6. Sempre q volem sortir de rutilla,em de tirar d’internet o recomenacions q ens fa algun conegut o vosaltres. No aniria malament tindre una guia,ens facilitaria molt la feina

 7. Amb feria molta il.lisio que amb toques, per poder disfrutar amb les meves filles de 10 i 5 anys!!!

  • Aquestes guies equivalen a tenir un amic amb nens petits q et recomana i et descriu, fil X randa, quina excursió ha fet amb els nens, q ha vist, la dificultat, com arrivar hi, on aparcar,…..tot, tot!!!!

 8. Poder gaudir de la natura amb la nostra familia nombrosa és fantàstic. Seria genial tenir aquesta guia . Gràcies

 9. M’encanta de les vostres guies no només la selecció d’indrets sinó la manera senzilla i clara de com arribar-hi! Gràcies

 10. Tenim día fills i els quatre gaudim fent sortides a la natura. Ens agradaría aconseguir la guía per descubrir nous llocs!

 11. A mi m’agrada perquè donen molt bones idees. I aquesta guia m’encantaria , perquè és del lloc on visc (Penedès) i voltants..

 12. uau! Us acabo de descobrir i mhe quedat encantada amb la vostra web, les propostes tan interessants… Segueixo remenant ara mateix!!!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*