f movies Merry Christmas Images download in hd free

Sorteig d’entrades per fer de petits músics al Pau Casals

Sorteig obert fins les 12h del 10/03/2017

Si teniu nens ben petitons, aquest sorteig és per a vosaltres! Tenim 4 entrades per a que una família gaudeixi del concert-taller “Les cançons d’en Pau” que es farà el proper diumenge 12 de març de 2017 a les 11h30 al Museu Pau Casals (Sant Salvador, El Vendrell).

Cantarem i tocarem cançons tradicionals de falda, ballarem i recitarem amb ritme. Experimentarem amb els instruments de petita percussió i coneixerem un gran instrument: el violoncel!

Un taller familiar per gaudir amb les cançons d’avui i de sempre a càrrec de Júlia Pérez. Preparats per convertir-vos en petits músics?

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del divendres 10 de març de 2017. A més de notificar al guanyador per correu electrònic, publicarem el vostre nom en aquest mateix post el 10/10/2017.

La guanyadora és la Meritxell Badia.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

6 Comentaris Sorteig d’entrades per fer de petits músics al Pau Casals

  1. Hola, a la meva filla andrea de dos anys li encanta la música, tant per cantar com per ballar. Ens ho passariem molt bé. Gracies.

  2. El pare de la Maria és músic i ella juga a imitar-lo. De ben segur que gaudiriem molt l’experiència!

  3. Ens encantaria venir i compartir un dia de música. El meu nen faré dos anys i és un petit molt curiós, segur que ho passarà pipa!

Comments are closed.