Sorteig d’entrades pel festival de música familiar Minipop

Sorteig obert fins el 2/06/2017 a les 12h

Ballant al Minipop - foto: Rosa Rovira

Sou Minipoperos, una família amb ganes de ballar al ritme del pop de la mà dels vostres nens?

Doncs tenim 4 entrades per convidar a una família al festival de música Minipop que es celebra del 2 a 4 de juny del 2017 al Passeig de les Palmeres de Tarragona. Podeu estar segurs que els nens estaran ben entretinguts: a més de música hi ha un munt d’activitats preparades per gaudir en família. Una desena de tallers creatius, teatre, cinema i  literatura us conviden a passar l’estona d’una forma molt activa gaudint de la música de fons. A més hi ha animació, un espai dedicat als infants de 0 a 3 anys dissenyat per les Tecletes, una zona de descans, oferta gastronòmica i la celebració paral·lela de la cinquena fira de coses boniques Minicrafts a l’últim tram de la Rambla Nova.

La selecció musical de Lluís Gavaldà combina artistes de prestigi amb noves descobertes. El cartell va capçalat per La Bien Querida (‘acoustic set’), Mazoni, Carles Belda i Sanjosex. La llista definitiva de convocats es completa amb Cala Vento, Marion Harper, Pavvla, Retirada, Espaldamaceta, Bibiana Ballbé dj i Superpanda’s DJ.

No patiu per les orelles, que la gent del festival Minipop ha pensat en tot. Hi haurà lloguer d’ auriculars protectors infantils per les oïdes més sensibles.

Us ho perdreu?

Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del divendres 2 de juny de 2017, explicant quina és la música que us agrada.
A més de notificar al guanyador per e-mail, publicarem el seu nom en aquest mateix post el 2/06/2017.

Només participa si pots anar al Festival Minipop i et compromets a estar pendent del teu e-mail per si has guanyat. Gràcies a ajudar-nos a seguir sortejant entrades!

La guanyadora és Anna Marca.

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

14 Comentaris Sorteig d’entrades pel festival de música familiar Minipop

  1. Ens encantaria anar amb la nostra petita!! L’any passat ens vam quedar amb les ganes d’anar. Aquest, amb el vostre ajut, no ens ho perdem!!

  2. M’agrada la música que em fa sentir alguna cosa quan l’escolto. O sigui que més que estils musicals o grups, es pot dir que m’agraden cançons concretes, petits tresors. Salut!

  3. Doncs estaria genial! Éste un pla meravellós per gaudir en família i els adults poder tornar a gaudir de la música en directe

  4. Una fan d’Els pets i un de Joan Miquel Oliver, amb criatures, volem ser-hi i les entrades anticipades s’han exhaurit!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*