f movies Merry Christmas Images download in hd free

Sorteig de dos plaques Perdidus per a mascotes

Sorteig obert fins les 24h del 16/05/2016

Placa identificativa intel·ligent Perdidus - ©Perdidus

Teniu una mascota a casa? Segur que no voleu ni pensar què passaria si es perd durant una excursió o simplement s’escapa en un descuit. Més val tenir-la ben identificada, oi?

Això és el que van pensar en Víctor Garcia i en Marc Hernández, creadors de la placa d’identificació intel·ligent Perdidus per a mascotes. Aquesta placa està feta d’una resina que no es desgasta. Mitjançant una aplicació per a web, Android i Iphone, podeu incloure la foto del vostre pelut i les vostres dades de contacte. A més, si voleu, hi ha la opció d’introduir un historial mèdic amb les vacunes, al·lèrgies i malalties que pateix l’animal. En cas de pèrdua, podeu enviar una alerta als usuaris de la Xarxa Perdidus per ajudar-vos a trobar al vostre animalet. Gràcies al seu sistema d’identificació triple via web, NFC o QR, rebreu la ubicació de l’animal quan el Perdidus és escanejat pel telèfon mòbil de la persona que l’ha trobat.

Si voleu incrementar les opcions de recuperar la vostra mascota en un temps breu, apunteu-vos al sorteig de 2 plaques Perdidus.

Com participar?

Per entrar al sorteig, heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post explicant alguna anècdota de la vostra mascota abans de la mitjanit del dilluns 16 de maig de 2016.

A més de notificar als guanyadors per e-mail l’enhorabona, publicarem el nom dels guanyadors en aquest mateix post el 17/05/2016.

 Les guanyadores de les plaques perdidus són la Núria i la M.Carmen.

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

8 Comentaris Sorteig de dos plaques Perdidus per a mascotes

  1. A nosaltres ens agrada molt la montanya, Zaila, camina, corre i vola, ens fa molta por pensar que podria perdre

  2. Hola a tothom, nosaltres vam adoptar de la protectora a la Shira amb dos anets i com era una escapista vam pensar que amb companyia ho sol.lucionariem, i va ser quan ella va escollir a en Roc també de la protectora. El cas es que encara que hem fet de tot (possar valla, pujar la porta…) si no som a casa intenta marxar i prou a patit ja perque desapareguès i li passes alguna cosa. Ens aniria molt bé aquesta placa per poderla protegir. Gracias por esta oportunidad.

  3. Quina bona idea la d’en Víctor i en Marc. A veure si hi ha sort i ens toca. Ens aniria molt bé perquè Aaron pugui passejar a la gosseta de la tieta i no pateixi tant!!!

  4. El flipper li agrada ser el despertador de la casa,dona igual si es diumenge o festiu però ell sempre va a despertar a les nenes a la mateixa hora! :p

  5. Els dos peluts de casa corren molt més ràpid que la nostra petitona de 5 mesos. De vegades amb la motxilla amb la nena i els dos corrent és impossible controlar-los, però tots 3 formen part de la nostra gran familia!

  6. Hace casi cinco años que tenemos a nuestra Kissi, y es una más de la familia, solo nos falta que nos den el título de familia numerosa, jajajajajaj

Comments are closed.