f movies Merry Christmas Images download in hd free

Sortegem el nº1 de la revista infantil Namaka

Sorteig obert fins el 26/06/17 a les 12h

Namaka núm. 1 - Foto: Namaka

YouMeKiders, tenim una gran notícia! La Sara i l’Helena, editores de la nova revista infantil en català Namaka van aconseguir el seu objectiu marcat de finançament  mitjançant una campanya de micromecenatge a Verkami per tirar endavant el número 1 de la revista. Ja el podeu trobar a les llibreries… i per celebrar-ho, sortegem un exemplar entre vosaltres. Us quedareu sense aquesta revista lúdica, trepidant, gamberra i, fins i tot, una mica salvatge que de ben segur despertarà el plaer de la lectura dels vostres fill i filles de 6 a 11 anys?

Namaka s’allunya de les publicacions més comercials, aquelles que estan lligades a productes televisius o joguines, i aposta per continguts carregats de valors, acompanyats d’il·lustracions ben divertides i demanant la participació dels nens convertint la revista així en una obra “en construcció”. El seu estil fresc, divertit i colorit amb petites dosis de literatura, manualitats, cuina, receptes i passatemps enganxa als nens.

Què en penseu d’ajudar a trobar els objectes que els viatgers més despistats han perdut al llarg del temps? O preferiu conèixer la història del Geladet, un dels icebergs més moguts dels planeta i viatger incansable? I què dieu de transportar el teu germà petit a la panxa de la mama? Si, és possible amb enginy i paciència. Tot això i molt més a aquest primer número una mica esbojarrat i somniador!

Namaka és una revista per tenir damunt de la taula, obrir-la i dibuixar, per llegir-la en companyia abans d’anar a dormir, per viure-la en família fent les manualitats que es proposen, per tacar-la a la cuina, per compartir-la amb els germans, regalar-la als néts…

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del dilluns 26 de juny de 2017. A més d’informar al guanyador per e-mail, publicarem el seu nom en aquest mateix post el 26/06/2017.

La guanyadora és la Teresa Pena.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

19 Comentaris Sortegem el nº1 de la revista infantil Namaka

  1. Es veu que hi heu treballat per fer-le divertida i diferent. Les meves princesas els hi agradará moltissim!!! 🤗😉

  2. Què bé, una revista diferent, fresca, que segur dispararà la imaginació dels nens! Benvinguda! La comprarem!

  3. A les meves filles, segur que els hi encantaría!!!
    Felicitats per aquestes iniciatives

  4. Enhorabona!! A la nostra filla segur que li encantarà aquesta nova iniciativa

  5. Tenim moltes ganes de descobrir aquesta nova revista!!!!Gent amb iniciativa!Felicitats!!!!

Comments are closed.