Sortegem un llibre per fer experiments

Sorteig obert fins les 12h del 27/03/2017

Què en penseu de fer entrar ous dins de recipients per on no sembla que hi puguin entrar, crear corrents tèrmiques o construir una brúixola casolana?

En Jordi Mazón ens demostra amb la seva col·lecció de llibres Experimenta! (Cossetània) que tant sols armats amb embuts, plastilina, cordills, pilotes, paper, aigua, cinta, tisores, taps o clips, podem fer de petits científics a casa.

Si voleu  iniciar els nens en el món de l’experimentació científica que els permeti provar, observar, tocar i reflexionar responent a la seva curiositat, apunteu-vos al sorteig d’aquesta setmana.

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del dilluns 27 de març de 2017. A més de notificar al guanyador per e-mail l’enhorabona, publicarem el seu nom en aquest mateix post el 27/03/2017.

La guanyadora és la Meritxell Fuguet.

 

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

19 Comentaris Sortegem un llibre per fer experiments

 1. Quin sorteig tan xulo!a les meves nenes els encanta fer experiments, de segur que n’aprendriem molt d’aquest magnific llibre. Molta sort a tothom i felicitats per la iniciativa

 2. Espero que les meves filles el puguin disfrutar… molta sort a tothom!!!
  Felicitats per la web 🙂

 3. Quina bona idea aquest llibre i el sorteig!!!! A veure si tenim sort i podem fer molts experiments amb el meu fill i cosins 🙂

 4. Una bona idea tenir aquets recull d’experiments a casa per a fer de tant en tant. Moltes gràcies! A veure si ens toca.

 5. Que bona idea!
  Si ens toca, aplicarem mes situacins cientifiques al nostre dia a dia (defecte professional). I si no, sera un bon regal per Sant Jordi!!

 6. Al meu fill li encanta fer experiments…i amés jo l’aprofitaré per les meves classes, perque sóc profe de ciències…a veure si tenim sort!!!

 7. Ens agrada molt la temàtica del llibre. Això de deixar a la gent bocabadada va amb nosaltres. Potser tenim sort.

 8. Hola!!! Había visitado la web hace tiempo y la guardé en favoritos porque me pareció super interesante. El día a día hizo que quedara olvidada y hoy, al fin me suscribí!!
  Este sorteo me encanta!!!! En casa tenemos un “científico” que nos gasta el jabón, témperas y todo lo que se le ocurre haciendo “experimentos”.

 9. Bones. Sembla un llibre força interessant. La curiositat dels nens no té limits i està molt bé poder tenir una llibre de idees per explorar.
  Salut

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*