Sortegem un llibre ‘Dibuixa, pinta i estampa’ de Coco Books

Sorteig obert fins el 22/05/2017 a les 12h

Què en penseu de crear obres a l’estil Miró a partir del dibuix automàtic? O utilitzem la tècnica del rascat per entendre la obra de Paul Klee? I si experimentem amb taques de tinta igual que Andy Warhol?

Tot artista aprèn fixant-se en les obres dels altres, agafant una mica de cadascun per crear el seu propi art i personalitat. Sortegem un exemplar (en català) del llibre “Dibuixa, pinta i estampa” (Coco Books). Aquest llibre vol oferir als nens la possibilitat de conèixer i jugar amb els diferents estils de divuit grans artistes del segle XX.

Cada artista es presenta amb un retrat i un breu text on es parla de la seva tècnica més destacada, sempre amb paraules clares i amb un llenguatge que els nens poden entendre. A partir d’aquí es proposen una sèrie de jocs i exercicis per a que els infants experimentin i descobreixin per si mateixos quin és el “truc” darrera de l’obra dels diferents artistes. Més que un llibre és un quadern d’activitats amb un estil informal i expressiu que convida als infants a dibuixar, pintar,  estampar i retallar.

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del dilluns 22 de maig de 2017. A més de notificar al guanyador per e-mail l’enhorabona, publicarem el seu nom en aquest mateix post el 22/05/2017.

La guanyadora és la Marta Oliva.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

11 Comentaris Sortegem un llibre ‘Dibuixa, pinta i estampa’ de Coco Books

 1. Aquest llibre sona genial.
  El meu fill té una vena artística i segur que li encantaria !
  Segur que hi ha magnífiques activitats per l’estiu que ja tenim aprop.

 2. La meva filla de gran vol ser pintora, li encatarà aquest llibre. Gràcies per aquest descobriment

 3. Eeeeeiiiii!!! que xulo!! a la Laura li ha encantat la proposta del llibre, dibuixa a tota hora… ens apuntem al sorteig, merci!

 4. Aquest llibre ens aniria molt bé per la programació d’activitats a l’Escola d’Art i disseny municipal, on volem fer una aposta ferma per apropar l’art als més petits.

 5. Aquest llibre pot ser molt interessant i útil per posar-lo en pràctica pels nens/es de l’escola.

 6. Al nostre fill no li agrada gens ni mica pintar!! Per aixó, crec que ens seviría per entusiasmar-ho.
  Gracies per sorteigs tan macos!!!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*