Sortegem una guia d’Excursions amb nens per l’Alt Penedès i Anoia

Sorteig obert fins el 15/09/2017 a les 24h

Si sou una família de cul inquiet a qui li agradar agafar la motxilla i la carmanyola per descobrir els racons amagats de Catalunya, tenim una sorpresa per a vosaltres.

Sortegem la nostra nova guia d’Excursions amb nens per l’Alt Penedès i Anoia. Arribarà el 19 de setembre de 2018 a les llibreries, però per a un de vosaltres arribarà a casa amb una dedicatòria personalitzada. Què us sembla?

Excursions amb nens per l’Alt Penedès i l’Anoia des d’una àrea de pícnic és una guia fàcil i entenedora, que recull 12 itineraris per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicada per fer en família. Amb aquest llibre podreu descobrir la història darrere de les tombes antropomorfes del Pla dels Albats, al castell d’Olèrdola; deixar-vos sorprendre pel fantàstic salt d’aigua de les Dous; amagar-vos a la Fou de Tous com va fer el bandoler Panna; jugar entre les barraques de pedra seca a Castellolí o encisar-vos amb les estranyes formes dels Frares Encantats de Montserrat.

Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.

Com participar al sorteig?Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors i deixar-nos un comentari en aquesta entrada al blog abans de mitjanit del dissabte 15 de setembre de 2018 explicant què és el que més us agrada de YouMeKids i què trobeu a faltar. Publicarem el nom del guanyador el dilluns 17 de setembre.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

17 Comentaris Sortegem una guia d’Excursions amb nens per l’Alt Penedès i Anoia

  1. Si és com les altres què heu publicat, serà genial tenir-la i gaudir-la! A veure si tenim sort!

  2. Feu una tasca realment interessant i molt treballada. Vosaltres sou uns que consulto sempre que anem de ruta. No falla mai la informacio que faciliteu.

  3. Oohh, a veure si tinc sort per poder descobrir locs nous, ara que està a punt de neixer a meva filla!!

  4. M’encantaria tenirla6, sempre ens falten idees per saber on anar i sou la nostra guia sempre. Gràcies

  5. Sería genial!! Mola molt el blog…. I entre els consells i les d’activitats i sortides que recomaneu van genial!

  6. M’agrada mirar la vostra pàgina de tant perquè sempre agafes idees de coses a fer amb els nens. Trobem a faltar les trobades familiars.

  7. Fa molt poquet que us coneixem, però ens ensenyeu racons preciosos i ens feu descobrir llocs màgics.
    Esperem seguir descobrint Catalunya al vostre costat!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*