Sortegem un exemplar de `Anda… Que te tenga que enseñar yo a hablar de Sexo´

Sorteig obert fins el 3/10/2016 a les 12h

Teniu dubtes en com abordar la sexualitat amb els vostres fills? No patiu, que aquesta setmana sortegem un exemplar del llibre “Anda… Que te tenga que enseñar yo a hablar de Sexo”, un llibre escrit per la educadora sexual Rosa Eva Rabanillo i el seu fill Iván.

Al llarg dels 10 capítols d’aquest llibre mare i fill descobreixen els dubtes més freqüents plantejats pels petits al llarg del seu desenvolupament evolutiu. Es plasmen converses, anècdotes, dubtes, preguntes i respostes sorgides en la convivència, des dels 2-3 anys, que és quan els petits comencen a parlar, fins als 13, que obren la porta a l’etapa de l’adolescència.

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del dilluns 3 d’octubre de 2016. A més de notificar al guanyador per e-mail l’enhorabona, publicarem el seu nom en aquest mateix post el 3/10/2016.

El guanyador és Daniel Figuerola. Si us heu quedat amb les ganes de llegir el llibre, podeu demanar un exemplar a l’autora via el següent e-mail: tengounadudasexual@gmail.com

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

9 Comentaris Sortegem un exemplar de `Anda… Que te tenga que enseñar yo a hablar de Sexo´

 1. El sexe és un tema tabú en la nostra societat. Hem passat de la repressió total de la sexualitat a una banalització del sexe, posant de manifest el masclisme predominant en la nostra societat (en l’ús de la dona com a simple objecte). I donant una imatge molt equivocada de que és el sexe als joves, que passen de no saber-ne pràcticament res a trobar-se amb gran quantitat de pornografia i imatges “publicitaries” que donen, en la majoria dels casos, una imatge molt deformada de la naturalitat i que lamentablement passa a ser la seva realitat.
  Trobo molt interessant tenir un llibre d’aquestes característiques, per treure’ns els “tabús” de damunt i poder afrontar aquest tema amb naturalitat, ja que el sexe i la sexualitat és el més natural del món.

 2. Està molt bé disposar de recursos que et puguin ajudar alhora de tractar o respondre les preguntes que et plantegen els fills cada vegada de més petits

 3. Qué bé! Un llibre explicat des de la vessant de l adult i del nen conjuntament!

  Si em toca! Ai si em toca!

  😉

 4. A mi me gustaría poder explicarle que la sexualidad no es mala pero no hacerlo como un juego, sino con un sentimiento, amor…

 5. En aqest tema sempre fa por ser massa “lliberal” o massa “carcamal”. Tots els consells són benvinguts.

 6. Tema estupendo para afrontar con toda naturalidad. Imprescindible un libro que te aconseje y facilite la tarea.

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*