Sortegem entrades per veure a Los Excéntricos a Valls

Sorteig obert fins el 18/05/2017 a les 12h

Una diva desafinada, una aspiradora boja, instruments sorprenents com una escombra-contrabaix o un violí trompeta…

Sortegem sis entrades (3 per família) per a que pugueu gaudir de l’espectacle The Melting Pot Pourri aquest dissabte 20 de maig de 2017 (18h) a la carpa de la Cia. Passabaret instal·lada a Casa Fèlix (Valls). És un espectacle de clown amb una poètica d’arrel surrealista que troba un equilibri entre la modernitat i el classicisme.

Amb aquest espectacle, Marceline, Sylvestre i Zaza –“los Excéntricos”- presenten un xou a l’estil “the best of” combinant novetats amb els seus millors esquetxos. Equilibristes, malabaristes i músics, aquest trio atípic són autèntics i inconfusibles. Un espectacle de clown subtil i intel·ligent.

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del dijous 18 de maig de 2017. A més de notificar al guanyador per e-mail l’enhorabona, publicarem el seu nom en aquest mateix post el 18/05/2017.

Només participa si pots anar el dissabte i et compromets a estar pendent del teu e-mail per si has guanyat. Gràcies a ajudar-nos a seguir sortejant entrades!

Els guanyadors són Yvonne Llop i Javier Est.

 

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

6 Comentaris Sortegem entrades per veure a Los Excéntricos a Valls

  1. M’agradaria molt poder dur els meus fills a un espectacle com aquest. Gràcies per l’oportunitat.

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*