Sortegem entrades pel ‘Venedor d’històries’ a Sant Sadurní d’Anoia

Sorteig obert fins el 29/05/2017 a les 12h

El venedor d’històries és mig encantador de serps, mig trampós, un contaire que recupera les tècniques més atàviques i populars de la tradició oral per oferir espectacle i poesia de petit format.

Si entenem que el teatre és artesania, per què no es pot vendre com arracades, encensos o mocadors? Històries, rondalles i llegendes populars, del tema que digueu, dins d’una guingueta; amb encís, màgia, música i intimitat pel mateix preu que el que us poden costar uns penjolls barats, un fulard o un sabó d’olors.

Convidem a una família (2 adults i 2 nens +6 anys) a gaudir d’aquest espectacle el diumenge 4 de juny de 2017 a Sant Sadurní d’Anoia. Podeu triar horari de matí (12h a 14h) o tarda (18h a 20h).

El ritme, la cadència i els recursos de l’oralitat, accentuats per la proximitat que proporciona el petit teatret per només 15 persones de ben segur que us captivaran des del primer minut!

Aquest espectacle forma part del festival En Veu Alta, un festival de narradors i contacontes.

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del dilluns 29 de maig de 2017. A més de notificar al guanyador per e-mail l’enhorabona, publicarem el seu nom en aquest mateix post el 29/05/2017.

Només participa si pots anar el diumenge i et compromets a estar pendent del teu e-mail per si has guanyat. Gràcies a ajudar-nos a seguir sortejant entrades!

La guanyadora és la Marta Armesto.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

3 Comentaris Sortegem entrades pel ‘Venedor d’històries’ a Sant Sadurní d’Anoia

  1. És genial que continuem gaudint de les rondalles i històries mitjançant la tradició oral. És tot un tresor

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*