Sortegem entrades pel festival El més petit de tots

Sorteig obert fins les 12h del 11/11/2017

Espectacle HiHaHuttenBouwers - Foto: Cia. De Stilte

Qui ha dit que els més petits de casa no poden gaudir d’un espectacle? La gent del Festival El més petit de tots està convençuda que en els seus primers anys, els nens i nenes estan descobrint el món i, encuriosits, ho observen tot. Per això han optat per estimular les seves descobertes artístiques amb una selecció d’espectacles on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament.

El festival es fa a dotze ciutats de Catalunya, entre elles Tarragona. Tenim quatre entrades per convidar a dues famílies per veure uns espectacles de dansa molt propers, intimistes i delicats.

El diumenge 12 de novembre de 2017 a les 12h podreu gaudir de l’espectacle HiHaHuttenBouwers (Constructors de Cabanes). Enmig d’un prat blau envoltat de núvols dos personatges creen un petit però evocador univers ple de sol, vent, pluja i neu. Un espectacle de dansa molt participatiu on els nens decoren amb plantes i mengen neu en forma de crispetes caigudes del cel.

El diumenge 19 de novembre a les 12h acompanyarem a la Isa a la platja durnt l’espectacle Blink Flash Duncan. Descobrirem que a cada racó de la platja guarda un objecte que ofereix un munt de possibilitats per imaginar i jugar.

Si teniu nens desperts a casa entre 2 i 5 anys, ja us podeu apuntar al sorteig.

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del divendres 10 de novembre de 2017 indicant quin espectacle us crida més l’atenció per anar amb els menuts de casa. A més de notificar al guanyador per correu electrònic, publicarem el vostre nom en aquest mateix post el 10/11/2017.

Les guanyadores són la Roser Inglés i la Glòria Morcillo.

 

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

6 Comentaris Sortegem entrades pel festival El més petit de tots

  1. Bona tarda,

    les guanyadores són La Roser que podrà anar a veure HiHaHuttenBouwers i la Glòria que gaudirà en família de Blink flash Duncan. Rebreu un mail amb més info.

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*