f movies Merry Christmas Images download in hd free

Sortegem entrades per anar a la expo Mediterrani al CaixaForum Tarragona

Sorteig obert fins el 13/05/2017 a les 12h

Què en penseu de tocar, experimentar i fins i tot tastar per descobrir algunes de les característiques del Mediterrani? Sabeu quin gust té l’aigua de mar? Sí, salada! Però hi ha diferències. Ho podreu comprovar tastant una gota d’aigua del Mar Mediterrani, el Mar Mort i el Mar del Pol Nord. I de pas comproveu la seva temperatura!

Tot això i molt més el que us ofereix la visita familiar a l’exposició Mediterrani del CaixaForum de Tarragona.

Si us agraden els reptes, apunteu-vos al sorteig de 4 entrades per anar de franc a la visita familiar aquest diumenge 14 de maig de 2017 a les 12h. Tindreu l’oportunitat de portar un vaixell a bon port després d’un naufragi o gestionar un vessament de petroli al mar. Sereu capaços de gestionar l’emergència amb èxit?

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de les 12h del dissabte 13 de maig de 2017. A més de notificar al guanyador per e-mail l’enhorabona, publicarem el seu nom en aquest mateix post el 13/05/2017.

Només participa si pots anar el diumenge i et compromets a estar pendent del teu e-mail per si has guanyat. En els darrers sortejos els guanyadors no han aprofitat les entrades per no revisar el mail. És injust de cara a la resta de participants i les entitats que col·laboren amb il·lusió per oferir-vos a tots l’oportunitat de gaudir gratuïtament de les seves activitats. Gràcies a ajudar-nos a seguir sortejant entrades!

La guanyadora és Luz Saavedra.

"En castellà: Castellà"

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

7 Comentaris Sortegem entrades per anar a la expo Mediterrani al CaixaForum Tarragona

  1. A la nostra família ens encanten les exposicions de Caixaforum, a veure si ens toca 😊

  2. Uooo! ens encantaria anar-hi! segur que serà tota una experiència… Creuem els dits!

  3. Nos apuntamos!!! Todavía no conocemos el CaixaForum de Tarragona y esta exposición sería una buenísima forma de hacerlo!!!

  4. M’agradaria anar hi perquè no hi hem anat mai! I segur que serà molt bona experiència

Comments are closed.