Sortegem el “Sucs Verds” de Carla Zaplana

SORTEIG OBERT FINS LES 24H DEL 16/05/2016

Sucs Verds de Carla Zaplana - Foto: Cossetània Edicions

Lluny de ser una moda passatgera, els sucs verds aporten a la nostra salut beneficis evidents.

Si voleu descobrir com oxigenar la sang, rejovenir o fer un suc que doni molta vitalitat i energia als vostres menuts, apunteu-vos al sorteig del llibre de “Sucs Verds de Carla Zaplana editat per Cossetània Edicions.

Com participar?

Per entrar al sorteig, heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post abans de la mitjanit del dilluns 16 de maig de 2016, explicant perquè voleu provar els sucs verds.

A més de notificar al guanyador per e-mail l’enhorabona, publicarem el seu nom en aquest mateix post el 17/05/2016.

La guanyadora del sorteig és la Eva.

Sobre YouMeKids 161 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

19 Comentaris Sortegem el “Sucs Verds” de Carla Zaplana

  1. Els sucs verds semblen una bona manera de prendre vitamines i altres nutrients d’una forma ràpida i fàcil. Ens encantaria aprendre a fer-ne.

  2. Està super interessant ara que ve l’estiuet la preparació d’aquests sucs!!! Així que ens anirà molt bé tenir el llibre per aprendre molt més.A veure si hi ha sort!!!

  3. Ens apuntem al sorteig. No som gaire d’aquesta tipus de begudes pero som molt de menjar vers, aixi que segur que serà un gran descobriment

  4. Estic posant-me en el tema de tenir i mantener una alimentació sana. Aquest llibre m’aniria bé per aprendre coses noves.

  5. M’agradaria tenir les receptes dels sucs veds i conèixer les seves propietats. Tenim la licuadora a punt. Moltes gràcies pel vostre treball.

  6. Aquests sucs poden ser una bona alternativa perquè els nens vulguin fer de cuiners ja que són fàcils de preparar i mengin més fruita i verdura!! Vitaminas per carregar les piles!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*