Sortegem 10 reptes familiars al Museu Agbar de les Aigües

Sorteig obert fins el 22/07/2016 a les 12h

Als museus no es pot córrer…, però al Museu Agbar de les Aigües de Cornellà en fan una excepció per les famílies que s’apunten al repte d’Origen! Tic-Tac…tic-tac, el cronòmetre no s’atura i les vides estan en perill. Serem capaços de seguir les pistes i trobar la solució als cinc reptes proposats?

Mitjançant un gamebook a l’estil “Tria la teva aventura” descobrirem el funcionament de la central de Cornellà i un munt de coses més relacionades amb l’aigua. Si teniu nens majors de 10 anys (i una tablet o smartphone per família on descarregar-vos l’app) ja us podeu apuntar al sorteig per guanyar entrades gratuïtes per jugar en família al joc Origen. Tenim entrades per convidar a 10 famílies, que poden anar a jugar al museu fins al 31 de juliol i de l’1 de setembre al 31 de desembre de 2016.

Si teniu nens menors de 10 anys, també us podeu apuntar a fer el viatge de l’aigua i jugar a la ludoteca de l’aigua que està fins al 31 de juliol i obre de nou de l’1 al 14 de setembre de 2016 (dm-ds de 16:00 a 20:00 i ds-dg de 10h a 14h).

Com participar al sorteig?Com participar?
Per entrar al sorteig heu de ser subscriptors del magazine i ens heu de deixar un comentari sota aquest post (amb les edats dels vostres fills) abans de les 12h del divendres  22 de juliol de 2016. A més de notificar als guanyadors per e-mail l’enhorabona, publicarem el seus noms en aquest mateix post el 22/07/2016.

Els guanyadors són: Elena Suñé, Lucía Gil, Patricia Jardí, Gloria Diaz, Alba Andújar, Albert Gordillo, Javi Est, Maria José Segura, Rosa Magre i Lourdes Callau. 

Sobre YouMeKids 155 Articles
Equip de redacció del magazine. Som gent inquieta. Ens agrada descobrir i rastrejar el territori.

11 Comentaris Sortegem 10 reptes familiars al Museu Agbar de les Aigües

  1. Una de nosaltres té menys de 10, i l’altra més ;)) Però les dues ens volem remullar. I molt!!

  2. Ens encantaria poder viure aquesta experiència tota la familia junta!!!!
    Tenim tres nenes menors de 10anys: una de 7, una de 6 i una de 15 mesos!!!!
    Moltes gràcies pel sorteig!!!

  3. Bon dia! Els guanyadors són: Elena Suñé, Lucía Gil, Patricia Jardí, Gloria Diaz, Alba Andújar, Albert Gordillo, Javi Est, Maria José Segura, Rosa Magre i Lourdes Callau. Tots rebreu un mail amb més info. Enhorabona!

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*