f movies Merry Christmas Images download in hd free

Els secrets de Gaudí al Gaudí Centre Reus

Reus, Baix Camp

Maqueta de la Sagrada Família al Gaudí Centre Reus - Foto: YouMeKids

Antoni Gaudí bé podria ser el precursor de les cases sostenibles que avui estan tan de moda. Una visita al Gaudí Centre de Reus destapa molts dels secrets darrera de la seva obra.

Sabíeu que per a la Casa Batlló va idear tot un sistema de corrents per refrigerar la casa de forma natural? O que al parc Güell va crear un sistema per aprofitar l’aigua de les pluges per rentar la roba i subministrar aigua per banyeres i lavabos? O que al palau Güell podien estalviar molta electricitat gràcies a com Gaudí va jugar amb la llum natural?

Vídeo gravat durant el Cicle "Petits Grans Genis" - Vídeo: YouMeKids

Al Gaudí Centre trobareu les maquetes per entendre tots aquests trucs del meravellós món de Gaudí. Però a més, hi ha un espai “toca-toca” on grans i petits poden experimentar amb formes, línies i contrapesos per entendre l’obra del geni. Fins i tot podreu passejar entre les columnes del bosc d’arbres de la Sagrada Família o tocar les diferents xemeneies de Gaudí.

Descobrireu que aquest artista nascut a Reus trobava la seva inspiració a la natura: escales en forma de caragol, teulades en forma de fulla, sostres ondulats imitant les onades del mar i pinyes gegants decorant torres.

Un viatge al món gaudinià que podeu fer sols mitjantçant una audioguia o acompanyats d’una fantàstica guia que converteix la visita familiar en tot un joc.

Serveis:

Gaudí Centre Reus
Pl. Mercadal, 3 – Reus
Tel: 977 010 670
e-mail: infoturisme@reus.cat
Horaris: Del 15/6 al 15/09 dl a ds: 10h a 20h i dg de 10h a 14h; resta de l’any: feiners de 10h a 14h i de 16h a 19h; festius: 10h a 14h.
Visita familar: consultar el centre.
Preus: menors de 8 anys: gratuït; 9-15 anys: 5€; +16 anys: 9€
Edat recomanada: +6 anys

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .