Sandvitxeria St. Amandje a Bruges

Bruges, Bèlgica

Pels que no ho sabeu, a Bèlgica hi ha una gran varietat d’entrepans molt elaborats.

Els “broodjes” (com els anomenen en neerlandès) es fan amb diverses salses, embotits i vegetals. Hi ha per tots els gustos: de pollastre, tonyina, verduretes de primavera, amb salses de curry, picants, hawaianes… I després teniu un munt de complements per enriquir el famós “broodje”: cogombres, cebetes en vinagre, tomàquets i de vegades fins i tot patates fregides! Demaneu-ho i us ho posaran.

Els ingredients del "broodje" - Foto: YouMeKids
Els ingredients del “broodje” – Foto: YouMeKids

A Bruges podreu fer un tast d’aquests broodjes a St. Amandje. Aquesta sandvitxeria familiar té més de 25 anys d’historia elaborant entrepans gustosos. A l’estil de les geladeries, els ingredients per preparar l’entrepà s’exposen en una vitrina a l’entrada del local. Només cal triar i estareu llestos per gaudir d’una explosió de sabors!

St. Amandje també ofereix pizzes i altres plats senzills per a aquelles que volen una alternativa als entrepans, tot a preus molt assequibles.

El local té dues plantes i també disposa d’una terrassa que dóna a un carrer ple de vida al costat de la plaça Major de la ciutat dels canals. Si aneu amb nens petits, no patiu que el lavabo disposa de canviador.

Segona planta del restaurant - Foto: YouMeKids
Segona planta del restaurant – Foto: YouMeKids

Serveis:

Sandwicherie St. Amandje
Sint-Amandstraat 33 – Brugge (Bèlgica)
Tel :+34 (0)50 33 06 65
e-mail: info@sintamandje.be
Horaris: de dilluns a dissabte de 10h a 16h

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*