f movies Merry Christmas Images download in hd free

Salting Reus: llits elàstics per a grans i petits

Reus, Baix Camp

salting reus
Més d'un centenar de llits elàstics per divertir-vos saltant - foto: YouMeKids

Més d’un centenar de trampolins per fer esport jugant

Si teniu petits culs inquiets a casa, de ben segur que gaudiran al Salting de Reus.

Trobaran més d’un centenar de trampolins diferents per fer acrobàcies a l’aire, tombarelles i salts triples. La majoria dels llits elàstics estan connectats entre ells, fent l’experiència més duradora. A més, els més aventurers poden escalar una paret i deixar-se caure a la piscina d’escuma o intentar pujar les escales de llits elàstics a tota velocitat.

Els amants del bàsquet podran fer un mate aprofitant l’impuls del trampolí dels smash bàsquet. I si voleu fer de Tarzán, pugeu a la tirolina de vint metres.

Un parc de trampolins on podreu divertir-vos fent esport. I és que segons un estudi fet per la NASA publicat al Journal of Applied Physiology saltar sobre un llit elàstic és un 68% més eficaç que córrer i crema més calories que una hora de running. De fet, saltar 10 minuts en un llit elàstic crema les mateixes calories que 30 minuts de jogging!

Comparat amb córrer -quan saltem- fem servir menys energia, menys oxigen i estressem menys el cor! Així que pares, mares, tiets, tietes… a què espereu per pujar al trampolí amb els nens? A més de divertir-vos fareu salut!

On dinar:
Salting Reus disposa d’una zona de cafeteria amb begudes i snacks. Les taules estan repartides a la terrassa a l’estiu, la zona chill out a la primera planta amb aire condicionat amb vistes sobre el parc i a la planta baixa.

salting reus

Serveis:

Salting Reus
Ctra. Alcolea 36, Reus
Tel. 977 31 20 47
e-mail: eventos@saltingreus.com
Horaris: Obert cada dia 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 21:00.
Preus: De dilluns a dijous: 3,5 €/15 min. – 5€/30 min. Temporada escolar: 10 €/1 hora; Divendres, dissabte, diumenge i festius (i cada dia de juliol i agost): 4 €/15min. – 7€/30 min. – 12€/1 hora
Recomanacions: porteu mitjons. Recomanem agafar d’entrada 2 sessions de 15 minuts i fer una pausa entremig, ja que les sessions de salt són bastant esgotadores.
Edat recomanada: +3 anys (menors de 5 anys han d’anar acompanyats d’un adult)

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .