Revista La Leche!

Article sobre els refugiats publicat a la revista núm. 4 - Foto: Revista ¡La Leche!

“Somos ¡La Leche!”. Així es presenten els autors d’aquesta revista madrilenya per a nens i nenes de nou a catorze anys. De moment han sortit quatre números, un cada trimestre, i aquest estiu sortirà el cinquè, on predominarà el verd i el vermell. Perquè, a banda d’uns continguts excepcionals, a cada número de ¡La Leche! hi predomina un color diferent, cosa que li dóna un aspecte sensacional i únic.

Als seus articles i reportatges es parla de catàstrofes, animals, ciència, sexualitat, política, manualitats… vaja, de tot allò que interessa als nenes i nenes d’aquesta edat, però d’una manera molt allunyada del to que sovint es fa servir per parlar d’aquests temes als menors d’edat. Un to que recorda una mica l’InfoK, un dels millors programes de televisió que es fan actualment. I el més important: tot i la seriositat dels temes, sempre hi ha un punt d’humor en els seus textos. A més, els articles alimenten les ganes de saber més.

El Brexit, Donald Trump, la crisi de refugiats, la corrupció a Espanya… són alguns dels temes tractats per la revista. Tot i que es tracta de matèries complexes, els editors de la revista estan convençuts que convé que els xavals estiguin  al corrent de allò que està passant, ja que directament i indirectament els afecta. Sense alliçonar, els articles aconsegueixen generar noves preguntes, estimular la discussió i el debat.

Revista la Leche no.4Us agradarà si busqueu una revista il·lustrada per a joves intel·ligents i amb ganes de descobrir el món que els envolta que explica coses que habitualment no es solen explicar als xavals.

Pàgines: 44
Editorial: ¡La Leche!
Any de publicació: el primer número va sortir l’estiu del 2016
Llengua: castellà
Edat recomanada: de 9 a 14 anys. (Tot i que molts adults farien bé de llegir els seus articles)

"En castellà: Castellà"

Sobre Oriol Canosa 4 Articles
Va néixer a Tarragona (tot i que no hi ha viscut mai) i viu a Barcelona (tot i que no hi ha nascut mai). Té la intenció de morir al Japó i és per això que, com que és un home prudent, no hi ha posat mai els peus. De moment, passa l'estona escrivint llibres infantils i menjant macarrons, dues activitats que, pel que ha sentit a dir, omplen molt. A banda, té una llibreria al barri del Clot de Barcelona (Pebre Negre) especialitzada en gastronomia... i llibres infantils, naturalment!

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*