Restaurant Vil·la Casals a Sant Salvador

Coma-ruga, Baix Penedés

Restaurant Vil·la Pau Casals a la platja de Sant Salvador - Foto: YouMeKids

Si busqueu un restaurant amb unes bones vistes i història, apropeu-vos al restaurant de la Vil·la Casals.

Ubicat a les antigues cases de convidats de la casa d’estiu del músic Pau Casals les panoràmiques sobre el mar mediterrani són fantàstiques. La gran terrassa a la vora del mar a platja de Sant Salvador a Coma-ruga és ideal per dinar a l’estiu i els dies de sol a l’hivern, gràcies als calefactors. Tot i no tenir un parc infantil, no heu de patir. Pels nens, la platja de seguida es converteix en un gran sorral. I pels més actius, el passeig marítim ofereix la possibilitat de jugar o anar en patinet davant del restaurant.

A la carta de cuina mediterrània amb tapes i arrosos no falta el xató, el plat típic del Vendrell servit el romesco en forma de clau de sol. I és que en aquest restaurant no obliden que el violoncel·lista Pau Casals va passar èpoques de la seva vida en aquesta casa. A més de la carta, el restaurant té un menú diari i una carta amb plats infantils amb pit de pollastres, creps, macarrons,…

Si aneu amb nens molt petits, no patiu que hi ha trones i un canviador al lavabo.

Serveis:

Més informació:
Restaurant Vil·la Casals
Passeig Marítim Joan Reventós, 41, Coma-ruga (El Vendrell)
Tel. 977 683 141 – 610 500 513
e-mail: dcargolina2011@gmail.com
Horari: Hivern (del 16 de setembre al 14 de juny): dimarts a divendres de 9 a 18h, dissabtes de 9 a 24h, diumenges de 9 a 18h. Dilluns i una setmana al novembre tancat.
Estiu (del 15 de juny al 15 de setembre): obert cada dia de 9 a 24h; dilluns matí tancat
Preu menú cap de setmana: 25,5€; Preu menú diari: 18,8€; menú infantil: 13,8€

"En castellà: Castellà"

Sobre Barbara Vastenavond 526 Articles
Historiadora de l’Art, gestora cultural i mare de dos nens. Convençuda de que cada experiència que vivim enriqueix la nostra vida. Explorar, tocar, viatjar, sentir... és la millor herència que els puc deixar.. Creadora de YouMeKids i coautora de la col·lecció de guies “Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic” .

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*