Restaurant l’Estany Casa de Fusta a Amposta

Amposta, Montsià

Parc infantil del restaurant Casa de Fusta - foto: Marede3

En una barraca tradicional mantenint l’esperit del Delta de l’Ebre es troba el restaurant l’Estany Casa de Fusta. La seva terrassa amb visites a la Llacuna de l’Encanyissada i sota un eucaliptus centenari és un lloc ideal per descansar a la fresca, mentre els menuts juguen a la zona de jocs i s’entrenen amb els animals autòctons.

Al restaurant podreu assaborir els plats de la cuina tradicional com l’anguila en suc o els típics arrossos, a més de tastar els plats de temporada, tan imprescindibles per preservar l’ecosistema del Delta. També podreu triar plats a la carta, així com un menú infantil pels nens i plats per a celíacs. Us llepareu els dits!

El restaurant neix l’any 1988, quan un grup d’amics queden per dinar a Lo Mas de la Cuixota, i es plantegen que a la zona no hi ha cap tipus de servei de restauració per als visitants. I així, Lluis i l’Elisabeth, van començar a oferir els plats típics que encara ara podeu trobar a la carta o al menú de degustació, i a recuperar activitats tradicionals com anar a perxar o celebrar la festa de la plantada i la sega de l’arròs.

No us preocupeu pels més menuts de la casa, el restaurant està adaptat per a ells. Només seure a taula ja us portaran unes joguines per a què estiguin distrets. També trobareu un lavabo independent per als nens de casa i un gran parc infantil.

Desprès de dinar podreu visitar l’entorn del restaurant que disposa de l’espai Mas de la Cuixota amb servei de lloguer de bicicletes, passejos en carro, barques de perxar, lloguer de prismàtics, cars ecològics, piragüisme, etc. I a banda també hi ha una zona de pícnic i un àrea per a pernoctar amb auto caravana.

Restaurant Casa de fusta interior

Serveis:

Més informació:
Restaurant l’Estany Casa de Fusta
Partida Encanyissada, s/n | 43870 Amposta
Tel. +34 977 26 10 26
e-mail: info@restaurantestany.com
Horari: Dilluns a divendres de 9:30 a 17:30. Caps de setmana i durant els mesos de juliol a setembre obert de 9:30 a 23:00. Tancat 2 setmanes al novembre i el 25/12.
Preu menú cap de setmana: 25€ (aprox.)
Comentaris: Els gossos educats poden entrar al restaurant sempre i quan es quedin tranquils al costat dels seus amos.

"En castellà: Castellà"

Sobre Montse Zaragoza 22 Articles
Sóc la Montse, educadora social, psicopedagoga, mare de tres fills i creadora del blog “Marede3” . M'agrada llegir, no parar d'aprendre i desaprendre amb la meva canalla, passejar, fer excursions, el ganxet, la mitja, les NNTT, veure que la teoria i la pràctica no es donen la mà i que tot està per descobrir.
Contacte: Website

Comenta

Deixa un comentari

El teu e-mail no es publicarà.


*